Νέα τραγωδία στα Χανιά. Νεκροί σε τροχαίο 17χρονος και 19χρονος | Epirus World

Νέα τραγωδία στα Χανιά. Νεκροί σε τροχαίο 17χρονος και 19χρονος

Μία νέα τραγωδία, με θύματα έναν 17χρονο και έναν 19χρονο σημειώθηκε χθες, λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην περιοχή των Μουρνιών στα Χανιά, όπου δύο νέα παιδιά έχασαν την ζωή τους.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η τραγωδία έγινε στον παράλληλο δρόμο της Εθνικής Οδού Χανίων - Ρεθύμνου, στο ρεύμα προς Ρέθυμνο στο ύψος του σούπερ μάρκετ.

Οι δυο νέοι, ηλικίας 17 και 19 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε δυο μηχανάκια, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Οι νεαροί, σύμφωνα με πληροφορίες, κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση και η σύγκρουση ήταν μοιραία. Στο σημείο του δυστυχήματος έφτασε το ΕΚΑΒ από Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, αλλά ήταν αργά.

Και για τις δύο οικογένειες έχει ξεσπάσει θρήνος, αφού αμέσως οι συγγενείς και οι φίλοι συγκεντρώθηκαν έξω από τα Επείγοντα Περιστατικά όπου οι φωνές και οι κραυγές τους ακουγόταν αρκετά μέτρα μακριά.

Τα αιτία του δυστυχήματος διερευνά η τροχαία Χανίων.

Οι βραδινές κόντρες στην περιοχή


Είναι γνωστό, σύμφωνα με το flashnews.gr, ότι στην περιοχή τα βράδια συγκεντρώνονται νεαροί από κάθε ηλικία και κάνουν κόντρες με τα μηχανάκια.

Είναι άγνωστο αν οι νεαροί ήταν μέρος κάποιας παρέας που βρισκόταν εκεί για κόντρες, ή απλά περνούσαν από το σημείο, ωστόσο όμως το πρόβλημα είναι γνωστό.

Μάλιστα σύμφωνα με παλαιότερες καταγγελίες στο Flashnews.gr, δεν είναι λίγες οι φορές όπου έχουν αναφερθεί επικίνδυνες καταστάσεις, ενώ έχουν γίνει και πολλές καταγγελίες στην αστυνομία.

Οι φωτογραφίες από το σημείο της νέας τραγωδίας στην άσφαλτο, όπου έχασαν τη ζωή τους ένας 17χρονος και ένας 19χρονος, κόβουν την ανάσα.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του flashnews.gr, τα δύο μηχανάκια που οδηγούσαν ο 17χρονος και ο 19χρονος έχουν γίνει καταστραφεί. [madata]



Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου