Διόδια Ακτίου-Πρέβεζας: Ακατανόητη συμπεριφορά, προς 15 Πρεβεζάνους αγρότες! Τους έκοψαν την κάρτα! | Epirus World

Διόδια Ακτίου-Πρέβεζας: Ακατανόητη συμπεριφορά, προς 15 Πρεβεζάνους αγρότες! Τους έκοψαν την κάρτα!

Σ' αυτή τη χώρα, συμβαίνουν μια σειρά απο δυσνόητα πράγματα και μερικές φορές σε προκλητικό βαθμό, κάτι που συνέβη και με 15 Πρεβεζάνους αγρότες που έχουν τα κτήματά τους, στο Άκτιο! 

Τι ακριβώς συνέβη; Οι συγκεκριμένοι αγρότες μέχρι πρότινος περνούσαν 2 και 3 φορές την ημέρα, την υποθαλάσσια ζεύξη Πρέβεζας-Ακτίου, για να δουλέψουν και είχαν μια κάρτα των 80 ευρώ. 

Για ακατανότητους λόγους, ξαφνικά τους ενημέρωσαν ότι η κάρτα αυτή δεν ισχύει και ότι θα πρέπει να πληρώνουν κανονικά τις μετακινήσεις τους! Πλέον το πράγμα είναι ασύμφορο οικονομικά για τους 15 Πρεβεζάνους αγρότες, προσέξτε κι αυτό συμβαίνει μια εποχή που οι λαλίστατοι πολιτικοί μας, μιλούν για παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και όχι μόνο δεν δίνονται κίνητρα στους παραγωγούς, αλλά τους κόβονται και κάποιες στοιχειώδεις διευκολύνσεις! 

Καλούνται να πάρουν θέση για τον ζήτημα όλοι οι τοπικοί φορείς και κυρίως, να δει το θέμα ο βουλευτής του Κυβερνώντος κόμματος Κωνσταντίνος Μπάρκας! [tomistinenimerosi.gr]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου