ΠΑΣ Γιάννινα - Ηρακλής 1-2 | Epirus World

ΠΑΣ Γιάννινα - Ηρακλής 1-2

Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον ήταν το σημερινό στους «Ζωσιμάδες» με τον Ηρακλή που «καιγόταν» για το τρίποντο και έπαιζε κόντρα στον βαθμολογικά αδιάφορο ΠΑΣ Γιάννινα, με τους "κυανόλευκους" να αγωνίζονται με μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους για τον πατέρα του Νίκου Ζιαμπάρη, που έφυγε νωρίς το πρωί από την ζωή. 

Το 1-2 εν τέλει ήταν το τελικό σκορ με τους παίκτες του Ηρακλή να πανηγυρίζουν ένα ακόμα τρίποντο - το τρίτο σερί - με αποτέλεσμα να βογυν για πρώτη φορά από τη ζώνη του υποβοβιβασμού και πλέον να είναι το φαβορί για την παραμονή στην κατηγορία στη "μάχη" που γίνεται με ΑΕΛ και Λεβαδειακό. 


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Ζάιρο, Μπέριος, Ναδάλες (60’ Ναδάλ), Γιάκος (70' Μαμπολού), Κούτρης, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας, Κοζορώνης (68’ Κοροβέσης), Ακόστα.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Καραγκούνης, Ιντζόγλου, Λεοζίνιο (94' Βοσνακίδης), Δώνης, Τζανετόπουλος, Μοντέιρο (81' Πασάς), Αργυρόπουλος, Γροντής (67’ Αγγελόπουλος), Μπαστακός.

[epirusgate]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου