Telegraph: Στα "κρυμμένα διαμάντια" και το Καραβοστάσι | Epirus World

Telegraph: Στα "κρυμμένα διαμάντια" και το Καραβοστάσι

Αφιέρωμα στους πιο ασυνήθιστους προορισμούς της Ελλάδας έκανε η Telegraph. Η βρετανική εφημερίδα με την βοήθεια των «ειδικών» που έχει στην ελληνική επικράτεια, βρήκε και παρουσίασε 18 «κρυμμένα στολίδια» της Ελλάδας, που πολλοί δεν θα σκέπτονταν να επισκεφθούν, όπως λέει, αλλά θα έπρεπε πραγματικά να το κάνουν.

Κι αν θα περίμενε κανείς να δει μόνο νησιά και μαγευτικές παραλίες, η βρετανική εφημερίδα προτρέπει τους ταξιδιώτες να τολμήσουν να εξερευνήσουν και την ενδοχώρα, στην οποία υπάρχουν αμέτρητες ομορφιές που θα αποζημιώσουν και με το παραπάνω τους επισκέπτες.

Ενόψει διακοπών λοιπόν, τόσο καλοκαιρινών, όσο και πασχαλινών, παρουσιάζει 18 προορισμούς από το Πήλιο μέχρι την Μονεμβασιά και από την Φολέγανδρο μέχρι τους Αντίπαξους.

Θέση στην δεκαοκτάδα έχει το "δικό" μας Καραβοστάσι, στο οποίο η Telegraph δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα αφιερώματα που έχει κάνει τον τελευταίο χρόνο, το Καραβοστάσι κατέχει μόνιμα θέση, με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια.. Σχόλια που προτρέπουν τους ξένους τουρίστες να ανακαλύψουν αυτή την μαγευτική παραλία της Ηπείρου! [epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου