Συνάντηση προετοιμασίας για τη δράση "let’s do it Greece", αύριο Τετάρτη, στο Δήμο Πρέβεζας | Epirus World

Συνάντηση προετοιμασίας για τη δράση "let’s do it Greece", αύριο Τετάρτη, στο Δήμο Πρέβεζας

Συνάντηση προετοιμασίας φορέων και εθελοντών για την συμμετοχή στη δράση "let’s do it Greece" θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου και ώρα 6:30 το απόγευμα, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στο Δημαρχείο Πρέβεζας . 

Ο Δήμος με στόχο να διατηρήσει ενεργό το ενδιαφέρον όλων πάνω στο ευαίσθητο ζήτημα της καθαριότητας και της προστασίας του περιβάλλοντος θα συμμετάσχει και φέτος στην εθελοντική περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece».

Στο πλαίσιο αυτό και με κεντρικό μήνυμα "Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!" ο Δήμος Πρέβεζας καλεί εθελοντές, συλλόγους, σχολεία, ομάδες κ. α στη συνάντηση προκειμένου ανταλλαχθούν απόψεις, προτάσεις κι εμπειρίες από την εφαρμογή της δράσης στο Δήμο και να γίνει συντονισμός της φετινής δράσης που έχει οριστεί για τις 2 Απριλίου. Την ίδια μέρα αναμένονται να γίνουν ταυτόχρονες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε όλο το Δήμο.
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου