Γιάννενα: Επισκέψεις της Ένωσης Ξενοδόχων,στα Μέλη της – Ξενοδοχεία σε όλη την ευρύτερη περιοχή | Epirus World

Γιάννενα: Επισκέψεις της Ένωσης Ξενοδόχων,στα Μέλη της – Ξενοδοχεία σε όλη την ευρύτερη περιοχή

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η διαδικασία των προγραμματισμένων επισκέψεων της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων στα Μέλη της – Ξενοδοχεία σε όλη την ευρύτερη περιοχή. Μας δόθηκε η ευκαιρία να αναπτύξουμε και να αναλύσουμε όλα τα θέματα που απασχολούν τον Ξενοδόχο στην ΠΕ Ιωαννίνων, αλλά και να ενημερώσουμε λεπτομερώς σχετικά με τις ενέργειες Στρατηγικής της ΕΞΝΙ. 

Συγκεκριμένα τα στελέχη και συνεργάτες της ΕΞΝΙ πραγματοποίησαν συναντήσεις σε Ιωάννινα, Πέραμα, Λιγκιάδες, Δωδώνη, Ζίτσα, Κάτω & Άνω Πεδινά, Δίλοφο, Βίτσα, Κήπους, Μονοδένδρι, Αρίστη, Μεγάλο & Μικρό Πάπιγκο, Μέτσοβο, Ανήλιο, Πλαίσια, Μονολίθι, & Πράμαντα. Το ενδιαφέρον από τα Μέλη μας ήταν μεγάλο, και οι συζητήσεις οδήγησαν σε πολύ σημαντικά συμπεράσματα. Θέματα όπως η δομή της νέας Ιστοσελίδας της ΕΞΝΙ, η νέα πλατφόρμα & λογισμικό διαχείρισης κρατήσεων, η ολοκλήρωση της επίσημης πολυτελής μπροσούρας, προτάσεις βελτίωσης παρεχόμενων υπηρεσιών, η ενημέρωση σχετικά με τις Πτήσεις στο Αερ. Ιωαννίνων, καθώς και η διαδικασία Προελέγχου & Πιστοποίησης, ήταν κάποια από τα θέματα που συζητήθηκαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Στο επόμενο διάστημα όλα τα θέματα που συζητήθηκαν θα αξιολογηθούν, και τα συμπεράσματα - ενέργειες θα κοινοποιηθούν. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στα Ξενοδοχεία ΑΑΡ, Βυζάντιο, Αρκτούρος, Zagori Suites, Aberratio Boutique Hotel, Ξενίον του Γ.Μεράντζα, Anavasi Mountain Resort, & Ορίζοντες Τζουμέρκων, για την εξαιρετική φιλοξενία που μας παρείχαν. 

Η Ήπειρος και η περιοχή μας βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι εξελίξεων στον Τουρισμό, με την ενότητα και την συμμετοχή όλων να αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις & προαπαιτούμενα για την ανάπτυξη και το καλό όλων. [epirusgate.blogspot.gr]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου