Διέρρηξαν το χρηματοκιβώτιο της Ηπειρώτικης αλλαντοβιομηχανίας "ΒΙΚΗ" | Epirus World

Διέρρηξαν το χρηματοκιβώτιο της Ηπειρώτικης αλλαντοβιομηχανίας "ΒΙΚΗ"

Άγνωστοι δράστες εκμεταλλευόμενοι τις αργίες του τριημέρου της Αποκριάς διέρρηξαν τις εγκαταστάσεις της Ηπειρώτικης αλλαντοβιομηχανίας «ΒΙΚΗ» στο Κρυονέρι Αττικής. 

Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες, αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο της εταιρείας, που βρίσκεται στην οδό Ασκληπιού, διέρρηξαν το χρηματοκιβώτιο και πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν. 

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για τη συμμορία που το τελευταίο διάστημα «χτυπάει» χρηματοκιβώτια εταιρειών. 

Η Βιομηχανία Κρέατος Ηπείρου (ΒΙΚΗ) από το 1974, με την επιστημονική και τεχνολογική συνδρομή επιστημόνων από τη Γερμανία και τη Δανία, επεκτάθηκε και μετεξελίχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής και επεξεργασίας κρέατος στην Ελλάδα. [epirusgate]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου