Ξεσκονίζουν τον Σώρρα και για την δολοφονία της Θώμης Κούμπουρα | Epirus World

Ξεσκονίζουν τον Σώρρα και για την δολοφονία της Θώμης Κούμπουρα

Ο Αρτέμης Σώρρας πρέπει να ελεγχθεί και για την δολοφονία της Θώμης Κούμπουρα τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας Θέμης Σοφός.

Συγκεκριμένα τόνισε στον Alpha 9.89: «Η πρώτη μου σκέψη είναι στους πολίτες που τον πίστεψαν (τον Αρτέμη Σώρρα), σε όσους πιστεύουν τέτοιους Μεσσίες… Τέτοιοι άνθρωποι αξιοποιούν το πολιτικό κριτήριο, που μπορεί να γίνει επικίνδυνο όπλο. Είναι η ευαισθησία του Έλληνα πολίτη και η οικονομική δυστυχία του Έλληνα πολίτη, την οποία εκμεταλλεύονται κάποιοι με διαφόρους «μανδύες» και τους υπόσχονται την επίλυση, αντίθετα σε κάθε μέτρο λογικής. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβρισκα οργάνωση που συμμετέχουν πολίτες μας με οικονομικά προβλήματα. Είδαμε το καταστατικό, τη λειτουργία, κάποιες τελετές της οργάνωσης αυτής και ο πρόεδρος είναι ο απόλυτος άρχων. Καθησύχαζαν πολίτες ότι δεν θα έχουν πρόβλημα γιατί έχουν πια αναλάβει από την οργάνωση. H πορεία της προκαταρτικής εξέτασης συνεχίζεται ως προς την διερεύνηση της υπόθεσης. Είναι μια υπόθεση που πρέπει να εκτελεστεί. Υπάρχουν έγγραφα για κάποια ομόλογα. Τα εξετάζει η οικονομική αστυνομία και η εισαγγελία, που επιτέλεσε το έργο της με αμεσότατο τρόπο. Πιστεύω ότι τα έγγραφα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Στο ερώτημα εάν έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση απάντησε ότι «δικαίωμα του καθενός κατηγορουμένου είναι να ασκήσει έφεση. Μπορεί να αφεθεί ελεύθερος χωρίς να εμφανιστεί με πληρεξούσιο στο δικηγόρο. Αν το δικαστήριο κάνει δεκτή αυτή την έφεση θα απολαμβάνει δικαιώματα κάθε αθώου πολίτη. Εάν δεν έχει υποβληθεί η έφεση, πρέπει οι Αρχές να τον αναζητήσουν». [madata.gr]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου