ΓΙΑΝΝΕΝΑ - Αποκάλυψη του Ιωάννη κατά Νίκο Παπακώστα! | Epirus World

ΓΙΑΝΝΕΝΑ - Αποκάλυψη του Ιωάννη κατά Νίκο Παπακώστα!

Στην αίθουσα «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣ» στα Γιάννενα φιλοξενείται υπό την αιγίδα του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ" από τις 24 Μαρτίου μέχρι τις 2 Απριλίου 2017 η διαδραστική παράσταση "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ". 

Μια παράσταση, όπου η μετάφραση και η έμμετρη απόδοση του σπουδαίου ελληνιστικού κειμένου στα Νέα Ελληνικά αλλά και η μουσική του πολυδιάστα του ποιητή και συνθέτη και σκηνοθέτη Νίκου Παπακώστα ‘’εικονογραφούνται’’ με έργα του μεγάλου γλύπτη Θεόδωρου Παπαγιάννη και του εξαιρετικού χαράκτη Νίκου Δεσεκόπουλου σε μια μοναδική παράλληλη εικαστική παρουσία. 

Το αρχικό κείμενο γίνεται πηγή έμπνευσης για τους τρεις καταξιωμένους στο χώρο τους καλλιτέχνες, μια πραγματικά πρωτόγνωρη παρουσία για το μουσικό και εικαστικό γίγνεσθαι, ενώ φαντάζει επίκαιρο για την σημερινή πραγματικότητα που βιώνουμε. Τα εικαστικά έργα, οι γλυπτικές μικροσυνθέσεις και τα γλυπτά του Θεόδωρου Παπαγιάννη και οι ξυλογραφίες μεγάλου μεγέθους και τα σχέδια του Νίκου Δεσεκόπουλου θα εκτεθούν στο χώρο. [epirusgate.blogspot.gr]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου