Οι ΜΚΟ αποφασίζουν για την τύχη των προσφύγων.. Τους μετακινούν αιφνίδια από τα Γιάννινα! | Epirus World

Οι ΜΚΟ αποφασίζουν για την τύχη των προσφύγων.. Τους μετακινούν αιφνίδια από τα Γιάννινα!

Περίπου 250 πρόσφυγες, κυρίως γυναίκες και παιδιά, που φιλοξενούνταν σε ξενοδοχεία των Ιωαννίνων, του Περάματος και της Αμφιθέας, αποφάσισε να μετακίνησει η Ύπατη Αρμοστεία και οι λοιπές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που διαχειρίζονται τα κονδύλια της Ευρωπαικής Ένωσης...

Η μετακίνηση αποφασίστηκε αιφνιδίως και γίνεται αιφνίδια, ξεριζώνοντας για μία ακόμη φορά ανθρώπους που πίστευαν ότι θα παραμείνουν εδώ, ωσότου πάρουν το πράσινο φως για το ταξίδι σε κάποια από τις Ευρωπαικές χώρες.

Παιδιά που πήγαιναν στο σχολείο, σε δομές δηλαδή που είχαν πολυδιαφημιστεί από την Κυβέρνηση, υποχρεώνονται να τα εγκαταλείψουν και μαζί να εγκαταλείψουν ένα περιβάλλον που ήταν πλέον οικείο στους ίδιους.

Κανένας δεν γνωρίζει τους λόγους που επιβάλλουν την μετακίνηση αυτή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το αρμόδιο υπουργείο, δεν είχε ούτε την στοιχειώδη ενημέρωση, καθώς οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις εξακολουθούν να αποφασίζουν μόνες τους, σαν να βρίσκονται σε χώρα του τρίτου κόσμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μετακίνηση των προσφύγων θα ξεκινήσει την Τετάρτη και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.

Οι πρόσφυγες θα μεταφερθούν σε καταλύματα στα Καμμένα Βούρλα, στην Πάρνηθα καθώς και σε διαμερίσματα στην Αθήνα.

Οι λόγοι πάντως για την μετακίνηση αυτή, την ώρα που όλοι πίστευαν ότι οι πρόσφυγες θα μεταφερθούν στις εγκαταστάσεις της Αγίας Ελένης, παραμένουν άγνωστοι...[epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου