Εντόπισαν μέλος χαμένης μυθικής φυλής; - Βίντεο | Epirus World

Εντόπισαν μέλος χαμένης μυθικής φυλής; - Βίντεο

Ένας μυστηριώδης ημίγυμνος άντρας που εντοπίστηκε από μοτοσικλετιστές να τρέχει κρατώντας ένα κοντάρι σε χωματόδρομο στην Ινδονησία πιστεύεται ότι μπορεί να είναι μέλος της μυθικής φυλής Mante.

Ο μικροκαμωμένος ημίγυμνος άντρας εντοπίστηκε κοντά στο Banda Aceh, στο βόρειο άκρο του νησιού της Σουμάτρας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι μέλος της μυθικής φυλής Mante που κατοικεί στα δάση.



Οι μοτοσικλετιστές συνέχιζαν το ταξίδι τους όταν είδαν τον φαλακρό άντρα και ένας μοτοσικλετιστής έπεσε κάτω, με τον μυστηριώδη άντρα να αρχίζει να απομακρύνεται. Ένας από τους φίλους του συνέχισε να τον κυνηγά και τότε κρύφτηκε στους θάμνους.

Τα μέλη της μυθικής φυλής Mante λέγεται ότι είναι μικρότερα από τον μέσο άνθρωπο και φεύγουν όταν βλέπουν ανθρώπους από τον έξω κόσμο. Η μόνη αναφορά για τη φυλή γίνεται τον 17ο αιώνα, με τους περισσότερους να πιστεύουν ότι Mante είναι απλά μύθος.



Το 2003 οι αρχαιολόγοι βρήκαν στοιχεία μιας αρχαίας φυλής μικρόσωμων ανθρώπων όπως τα hobbit στο νησί Flores. Απομεινάρια των "Flores hobbit", που πιστεύεται ότι έζησαν πριν από 50.000 χρόνια, έδειξαν ότι οι πρώτοι άνθρωποι είχαν μικρά μυαλά και καθόλου πηγούνι.

Αν και ορισμένοι επιστήμονες πιστεύουν ότι τα είδη ήταν εντελώς ξεχωριστά από τον σύγχρονο άνθρωπο, άλλοι υποστηρίζουν πως οι Homo floresiensis είχαν απλά προβλήματα ανάπτυξης.

newsit
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου