Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΑΣΥΠ ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Νίτσας | Epirus World

Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΑΣΥΠ ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Νίτσας

Ένας πολιτικός "γάμος" που κράτησε μόλις 2,5 χρόνια ήταν αυτός της παράταξης του Γιώργου Νίτσας "Ανάπτυξη Τώρα" και της παράταξης του Τάκη Παππά "ΑΣΥΠ".

Οι δρόμοι των δύο παρατάξεων χώρισαν σήμερα με τον επικεφαλής της "Ανάπτυξη Τώρα" Γιώργο Νίτσα να δηλώνει με αιχμηρές εκφράσεις και υπονοούμενα την ανεξαρτητοποίηση του.


Ο Γιώργος Νίτσας διάλεξε την σημερινή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής  και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής , για να κάνει αυτή τη δήλωση.


Το γυαλί φαίνεται να είχε ραγίσει αρκετό καιρό πριν και ειδικότερα από την στιγμή που η ΑΣΥΠ, είχε μετατραπεί κατά κοινή ομολογία, από μείζονα αντιπολίτευση σε ουρά της παράταξης του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Μπαϊλη. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο κ.Νίτσας πάρα πολλές φορές είχε διαφοροποιηθεί από την ΑΣΥΠ σε πάμπολλες ψηφοφορίες, "κρούοντας" το καμπανάκι προς τον κ. Παππά για την πορεία που είχε πάρει η παράταξη, με αποκορύφωμα την σημερινή κίνηση ανεξαρτητοποίησης του.


Ο κ. Νίτσας στην επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας, είναι ιδιαίτερα επικριτικός και χρησιμοποιεί ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις για τον κ. Παππά λέγοντας πως η ΑΣΥΠ έχει απολέσει από καιρό τον ρόλο που οι πολίτες της Πρέβεζας της έδωσαν, δηλαδή αυτόν της μείζονος αντιπολίτευσης και πως ο Τάκης Παππάς λειτουργεί ως σύμβουλος του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Μπαϊλη.   
Η αντίδραση του κ. Παππά ήταν, σαν να περίμενε την κίνηση του κ. Νίτσα αφού φέρεται να ανέφερε σε πηγαδάκια μέσα και έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου πως ο κ. Νίτσας αποχώρησε γιατί δεν τον πρότεινε για μέλος της οικονομικής επιτροπής αφήνοντας ξεκάθαρα υπονοούμενα πως τον νοιάζει μόνο η καρέκλα και για τον λόγο αυτό προκάλεσε ο ίδιος την αποχώρηση του.
Ακολουθεί η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Γιώργου Νίτσα. [mypreveza.gr
]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου