Γιάννενα: Το Σαββατοκύριακο το μαθητικό πρωτάθλημα σκάκι | Epirus World

Γιάννενα: Το Σαββατοκύριακο το μαθητικό πρωτάθλημα σκάκι

Ο Σύλλογος Ιωαννιτών Σκακιστών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και το Δήμο Ιωαννιτών προκηρύσσει το Ομαδικό Πρωτάθλημα Μαθητών-Μαθητριών Ιωαννίνων και το Ατομικό Πρωτάθλημα Μαθητών – Μαθητριών Ιωαννίνων για το 2017. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο και την Κυριακή 11 και 12 Μαρτίου 2017 στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων. Δικαίωμα συμμετοχής στα ατομικά πρωταθλήματα έχουν οι μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων, Δημοσίων και Ιδιωτικών, όλου του Νομού Ιωαννίνων. 

Πιο συγκεκριμένα: 
α) Ομαδικά πρωταθλήματα (Σάββατο 11 Μαρτίου, ώρα έναρξης 11:00): Θα διεξαχθούν σε τρεις ομίλους: ένας όμιλος Πρωτοβάθμιας (Δημοτικά) και  δύο όμιλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια, Λύκεια). Οι ομάδες θα είναι τετραμελείς (αγωνίζονται 4 άτομα σε κάθε γύρο), αλλά μπορούν στην ίδια ομάδα να δηλωθούν μέχρι 6 άτομα (2 αναπληρωματικοί). Στην τέταρτη σκακιέρα πρέπει υποχρεωτικά να αγωνίζεται μαθήτρια. Οι αθλητές της ομάδας πρέπει υποχρεωτικά να φοιτούν στο ίδιο σχολείο, και να προσκομίσουν βεβαίωση από τη διεύθυνση του σχολείου τους κατά την έναρξη των αγώνων. 

β) Ατομικά Πρωταθλήματα (Κυριακή 12 Μαρτίου, ώρα έναρξης 11:00): Οι αγωνιζόμενοι θα χωριστούν σε ομίλους κατά τάξη. Η οριστική επιβεβαίωση των συμμετοχών και τις 2 μέρες θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων, ώρα 10:00 – 10:45 και με βάση τους πίνακες ανά κατηγορία, που θα έχουν αναρτηθεί στο χώρο των αγώνων.    

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται στο e-mail του συλλόγου: ioa_chess_club@yahoo.gr μέχρι την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017. Οι απονομές των μεταλλίων όλων των κατηγοριών θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης των αγώνων, την Κυριακή 12 Μαρτίου ώρα 14.30 μ.μ. Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Ιωάννη Παπαγεωργίου τηλ: 6972873945 ή να απευθυνθείτε στο Σύλλογο Ιωαννιτών Σκακιστών -Αγ. Μαρίνης 58 (παλιό κτηνιατρείο) τηλ: 2651075485 (απογεύματα) [epirusgate]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου