Η τελευταία επιθυμία του Υπάτιου Πατμάνογλου για τον γιο και την γυναίκα του | Epirus World

Η τελευταία επιθυμία του Υπάτιου Πατμάνογλου για τον γιο και την γυναίκα του

Το νήμα της ζωής του γιου του αλλά και της γυναίκας του κόπηκαν πολύ ξαφνικά και άδικα. Ο λόγος για τον Υπάτιο Πατμάνογλου που βυθίστηκε στο πένθος και την θλίψη αφού έχασε την οικογένεια του στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα με την μοιραία Porsche στην Αθηνών Λαμίας. Χρειάστηκαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να τον χωρίσουν για πάντα από τον 3 ετών γιο του, Παύλο, και την σύζυγό του Αποστολία.

Ο χαροκαμένος πατέρας και σύζυγος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha και δήλωσε πως προσπαθεί να φανεί δυνατός. Στέλνει συνέχεια μηνύματα προς όλους τους οδηγούς, να προσέχουν στον δρόμο και να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα. Ο τραγικός πατέρας δήλωσε την επιθυμία του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κοιτάξτε να δείτε θα ήθελα μια χάρη μόνο. Χρηματικά θα τα κάνω όλα με δικά μου χρήματα, θέλω τις νόμιμες διαδικασίες δεν ξέρω πως γίνεται, θέλω να κάνω έναν αδριάντα με την γυναίκα μου και το μωράκι μου στο σημείο που έγινε το τροχαίο, σαν φόρο τιμής, να τους θυμάμαι έτσι και ο κόσμος όταν περνάει από εκείνο το σημείο να τους βλέπει. Τι να πω βρε παιδιά, να κόβει λίγο ταχύτητα; Αυτό σαν χάρη μεγάλη!» Συνέχισε λέγοντας: «Και μια ακόμη δήλωση θέλω να κάνω και τίποτα παραπάνω. Να ευχαριστήσω πραγματικά μέσα από την καρδιά μου όλο τον κόσμο της Πτολεμαΐδας που βρέθηκε στην κηδεία του γιου και της γυναίκας μου».

Έκλεισε μιλώντας για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους άλλους οδηγούς που θα περνάνε από το σημείο: «Ναι και για τους οδηγούς και για να θυμάμαι τους δικούς μου και για να τους βλέπει κάθε οδηγός γιατί είναι ευθεία ο άλλος τρέχει όταν θα το βλέπει μπορεί να πει ας σταματήσω λίγο να μην πηγαίνω με τόσα χιλιόμετρα γιατί κάτι έγινε εδώ».

Δείτε το απόσπασμα που ακολουθεί:
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου