Γιάννενα: Αδιάβατος από τα τραπεζοκαθίσματα ο πεζόδρομος στην Πλατεία Μαβίλη! | Epirus World

Γιάννενα: Αδιάβατος από τα τραπεζοκαθίσματα ο πεζόδρομος στην Πλατεία Μαβίλη!

Καθυστερεί χαρακτηριστικά η ανάπλαση της Πλατείας.

Αδιάβατος έχει καταστεί για τους πεζούς ο πεζόδρομος στην Πλατεία Μαβίλη, καθώς τα τραπεζοκαθίσματα έχουν κατακλύσει κάθε εκατοστό κοινόχρηστου χώρου. 

Η κατάσταση είναι πλέον ανεξέλεγκτη από τα τραπεζάκια τα οποία έχουν εξαπλωθεί παντού, αναγκάζοντας τους πεζούς να επιδίδονται σε σλάλομ ανάμεσα στους θαμώνες για να κινηθούν στο χώρο. 

Οι επαγγελματίες ανέμεναν όλο το προηγούμενο διάστημα την ολοκλήρωση των εργασιών ανάπλασης της Πλατείας Μαβίλη, ώστε να τοποθετήσουν εκεί τα τραπεζοκαθίσματά τους. 

Κάτι τέτοιο δεν έγινε μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα τα τραπεζοκαθίσματα να στριμώχνονται στο πλάτος του πεζόδρομου και οι πεζοί να εκτοπίζονται έξω από αυτόν. 

Η άνοιξη μπήκε για τα καλά και διαρκώς η επισκεψιμότητα σητν περιοχή ανεβαίνει μέρα με τη μέρα. Ας φροντίσει ο δήμος Ιωαννιτών να ολοκληρώσει επιτέλους την εργολαβία ανάπλασης της Πλατείας Μαβίλη, ώστε να αποσυμφορηθεί ο πεζόδρομος της Πλατείας Μαβίλη. [epirusblog.gr]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου