Ξέσπασε ο γιος του οδηγού ταξί που δολοφονήθηκε | Epirus World

Ξέσπασε ο γιος του οδηγού ταξί που δολοφονήθηκε

Συγκλονίζει μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Tatiana Live» ο γιος του άτυχου 52χρονου οδηγού ταξί, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ενώ εργαζόταν, την Τρίτη τα μεσάνυχτα στην περιοχή της Κηφισιάς.

«Έχασα τον ήρωα μου, και η μητέρα μου τον έρωτα της ζωής της», είναι τα λόγια του νεαρού, ο οποίος δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει τον άδικο χαμό του πατέρα του.

Οι αρχές επιβεβαιώνουν ότι το περιστατικό της δολοφονίας του 52χρονου οδηγού, σχετίζεται με την απόπειρα ανθρωποκτονίας άλλου αυτοκινητιστή πριν από 21 ημέρες, στην ίδια περιοχή.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου οδηγού, τον οποίο είχε πυροβολήσει ο δράστης στις 11 Φεβρουαρίου 2017, αλλά και στοιχεία που συλλέγουν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο δράστης είναι γύρω στα 30, πιθανότατα Έλληνας, ενώ χρησιμοποίησε και στα δύο περιστατικά το ίδιο όπλο.

Οι οδηγοί ταξί στην Αττική προσπαθούν να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας και είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι από τη δράση του μανιακού δολοφόνου.

Δείτε το βίντεο:
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου