ΓΙΑΝΝΕΝΑ- «Μουσείο χωρίς Σπίτι - Μια Έκθεση για τη Φιλοξενία» | Epirus World

ΓΙΑΝΝΕΝΑ- «Μουσείο χωρίς Σπίτι - Μια Έκθεση για τη Φιλοξενία»

Κοινή εκστρατεία με τίτλο «Μουσείο χωρίς Σπίτι - Μια Έκθεση για τη Φιλοξενία», ξεκινούν η Oxfam και το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας, για την οποία θα δώσουν συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Τετάρτη 22 Μαρτίου και ώρα 12 το μεσημέρι στο Μουσείο Αργυροτεχνίας στο Κάστρο Ιωαννίνων.

Η εκστρατεία είναι αφιερωμένη στους Έλληνες και τις Ελληνίδες, ανάμεσά τους οι Ηπειρώτες και οι Ηπειρώτισσες, που με την αλληλεγγύη, την ανθρωπιά και τη φιλοξενία τους έχουν αγκαλιάσει τους ανθρώπους που βρέθηκαν στη χώρα μας γιατί έπρεπε να αφήσουν τη δική τους.

Στο «Μουσείο Χωρίς Σπίτι», που θα φιλοξενηθεί στα Ιωάννινα από τις 22 Μαρτίου έως και τις 5 Μαΐου, τα «εκθέματα» δεν θα είναι έργα τέχνης, αλλά πραγματικά αντικείμενα που προσέφεραν άνδρες, γυναίκες, παιδιά, από την Ήπειρο και ολόκληρη την Ελλάδα, σε ανθρώπους που έφτασαν τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας, για να απαλύνουν τον πόνο τους και να βοηθήσουν όσο μπορούν τη δύσκολη καθημερινότητά τους. [epirusgate.blogspot.gr]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου