ΠΡΕΒΕΖΑ- Το Νεκρομαντείο του Αχέροντα ετοιμάζεται να σπάσει νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας! | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ- Το Νεκρομαντείο του Αχέροντα ετοιμάζεται να σπάσει νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας!

Από κάθε γωνιά της γης ετοιμάζονται να έρθουν επισκέπτες προκειμένου να θαυμάσουν από κοντά έναν εμβληματικό αρχαιολογικό χώρο της Ηπείρου, το Νεκρομαντείο του Αχέροντα, το αρχαιότερο νεκρομαντείο του κόσμου. 

Αυτό καταμαρτυρούν οι προκρατήσεις που ήδη έχουν γίνει σε ξενοδοχεία της Πάργας, της Πρέβεζας και άλλων περιοχών της Ηπείρου και επαγγελματίες του τουρισμού κάνουν λόγο για νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας στη διάκρεια της τουριστικής σεζόν που τώρα ξεκινά. 

Οι πρόσφατες εργασίες ανάδειξης που έχουν γίνει στο Μνημείο το έχουν κάνει ακόμη πιο ελκυστικό, ενώ η πλούσια μυθολογία που το συνδέει με την ιστορία, το κάνει μοναδικό στο είδος του. Ούτε η ανεξήγητα μεγάλη αύξηση του εισιτηρίου, στάθηκε μέχρι σήμερα εμπόδιο στη διαρκώς αυξανόμενη επισκεψιμότητά του, όμως τη φετινή τουριτική περίοδο όλοι κάνουν λόγο για ένα ακόμη ρεκόρ στην προσέλευση των τουριστών.
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου