Το όνομα Άδωνις Γεωργιάδης στο πακέτο με εκρηκτικά με στόχο τον Σόιμπλε | Epirus World

Το όνομα Άδωνις Γεωργιάδης στο πακέτο με εκρηκτικά με στόχο τον Σόιμπλε

Πανικό προκάλεσε ένα ύποπτο πακέτο που έκανε την εμφάνισή του την Τετάρτη στα γραφεία του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.

Το πακέτο εντοπίστηκε περίπου στις 10 το πρωί της Τετάρτης με παραλήπτη προσωπικά τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκαγκ Σόιμπλε, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Bild».

Ως αποστολέας, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε το βράδυ της Τετάρτης η ΕΡΤ, εμφανιζόταν το όνομα "Άδωνις Γεωργιάδης". Μάλιστα, με διεύθυνση αποστολέα τη διεύθυνση του πολιτικού του γραφείου.

Αστυνομικές αρχές επιβεβαιώνουν ότι στο περιεχόμενο του πακέτου βρέθηκε εκρηκτικό υλικό.

Οι εργαζόμενοι απομακρύνθηκαν αμέσως από τον χώρο του γραφείου, ενώ πληροφορίες ότι η διεύθυνση αποστολής του «εκρηκτικού» πακέτου ήταν από την Ελλάδα, οι οποίες έχουν μεταδώσει περιφερειακά γερμανικά ΜΜΕ, δεν επιβεβαιώνονται από καμία επίσημη πηγή στη Γερμανία.

O αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε την είδηση στο twitter, κάνοντας λόγο για στοχοποίησή του από τρομοκράτες.

«Δυστυχώς είναι αλήθεια και καθόλου αστείο πλέον. Η στοχοποίησή μου από τρομοκράτες είναι συνεχής», σχολίασε στο twitter o Άδωνις Γεωργιάδης μετά τις τελευταίες πληροφορίες που αναφέρουν τον αντιπρόεδρο της ΝΔ ως... αποστολέα του δέματος με εκρηκτικά στο υπουργείο οικονομικών της Γερμανίας με στόχο τον Σόιμπλε.

Όπως είναι γνωστό τα ξημερώματα έγινε έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού στο βιβλιοπωλείο του 'Αδωνι Γεωργιάδη.

Η ΝΔ καταδικάζει και το περιστατικό που αφορά το πακέτο προς τον Σόιμπλε και κάνει λόγο για στοχοποίηση από αγνώστους του Άδωνι Γεωργιάδη. [madata.gr]

Δυστυχώς είναι αλήθεια και καθόλου αστείο πλέον. Η στοχοποίηση μου από τρομοκράτες είναι συνεχής https://twitter.com/iefimerida/status/842093819659223052 

Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου