Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις σε κόμβους εντός του αστικού δικτύου Δήμου Πρέβεζας | Epirus World

Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις σε κόμβους εντός του αστικού δικτύου Δήμου Πρέβεζας

Προχωρά από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πρέβεζας η προμήθεια των υλικών που σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα τοποθετηθούν στις πιο επικίνδυνες διασταυρώσεις της πόλης.Οι κυκλοφοριακές παρεμβάσεις που σε αυτή την φάση θα γίνουν για την βελτίωση των συνθηκών σε κόμβους εντός αστικού δικτύου όπου συμβαίνουν συχνά επαναλαμβανόμενα ατυχήματα είναι:

Τοποθέτηση επιβραδυντών ταχύτητας (σαμαράκια) στον κόμβο Μ. Μερκούρη με Ζαλόγγου (επί της οδού Ζαλόγγου), στον κόμβο Μ. Μερκούρη με Δ. Κρόκου (επί της οδού Δ .Κρόκου) καθώς και στον κόμβο Επτανήσου με Κ. Τζαβέλα (επί της οδού Κ. Τζαβέλα).


Να θυμίσουμε ότι το θέμα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων έφτασε στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά τα επαναλαμβανόμενα τροχαία που συνέβησαν (και συνεχίζουν να συμβαίνουν) στο συγκεκριμένους κόμβους και τα οποία απασχόλησαν τις αρμόδιες υπηρεσίες της τροχαίας αλλά και την εισαγγελία.Στην παρουσα φάση- και σύμφωνα με την εισήγηση της τεχνικής υπηρεσίας-προβλέπεται να τοποθετηθούν πλαστικά ανακλινόμενα κολωνάκια στις συγκεκριμένες διασταυρώσεις, επιβραδυντές ταχύτητας (σαμαράκια), ανακλαστήρες οδοστρώματος (μάτια γάτας ) με παράλληλη κάθετη σήμανση, καθώς επίσης διαγραμμίσεις και διαβάσεις.[epirusgate
]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου