Κρήτη: Συναγερμός, απαγωγή γνωστού επιχειρηματία | Epirus World

Κρήτη: Συναγερμός, απαγωγή γνωστού επιχειρηματία

Εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα οι διωκτικές αρχές- κλιμάκιο ,από την Αθήνα, στην Κρήτη

Σε "συναγερμό" βρίσκονται οι αρχές για γνωστό Ηρακλειώτη επιχειρηματία που αγνοείται από το μεσημέρι της Πέμπτης.

Την υπόθεση, από το μεσημέρι οπότε "έσκασε", χειρίζονται με προσοχή οι διωκτικές αρχές που φοβούνται για απαγωγή.

Με την υπόθεση σχετίζονται, όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τα δυο αυτοκίνητα που κάηκαν το μεσημέρι κοντά στο ΠΑΓΝΗ, ενώ το πολυτελές αυτοκίνητο του απαχθέντος βρίσκεται στην Αστυνομία.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως φαίνεται ότι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον οικισμό εκτός Ηρακλείου , στον επιχειρηματία κι όταν πλησίασε με το αυτοκίνητο του τον χτύπησαν με δύναμη , τον ακινητοποίησαν και τον άρπαξαν.

Κλιμάκιο από την Αθήνα καταφθάνει στην Κρήτη προκειμένου να ερευνηθεί η ύπαρξη γενετικού υλικού -εάν σταθούν τυχεροί -καθώς μπορεί να μην έχουν καεί τα πάντα λόγω της βροχόπτωσης.

Για την υπόθεση εκφράζονται φόβοι πως ίσως πρόκειται για επαγγελματική "δουλειά"....

Πρόκειται για ένα κορυφαίο επιχειρηματία -για λόγους σεβασμού στην περιπέτειά του δεν δημοσιεύουμε το όνομά του- η οικογένεια του οποίου έχει μεγάλη ιστορία στις βιομηχανικές και οικονομικές εξελίξεις της Κρήτης.

Η οικογένεια διατηρεί εντός κι εκτός Ελλάδος μονάδες, έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Ο αγνοούμενος επιχειρηματίας πάντως όπως και ο πατέρας του, όλοι της οικογένειας ,είναι πολύ χαμηλού προφίλ και πολύ σεμνός άνθρωπος. [cretalive]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου