ΠΡΕΒΕΖΑ- Αναβάθμιση και διατήρηση του ρόλου του λιμανιού της πόλης | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ- Αναβάθμιση και διατήρηση του ρόλου του λιμανιού της πόλης

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας, στα πλαίσια της αναβάθμισης και της διατήρησης του ρόλου του λιμανιού της πόλης, αλλά και των προβλεπομένων λειτουργιών, για ενίσχυση του , ενημερώνει ότι:

-Ολοκληρώθηκε και λειτουργεί για πρώτη φορά η 24ωρη φύλαξη του λιμανιού και της χερσαίας ζώνης από εταιρεία, προσφέροντας την απαραίτητη ασφάλεια στον χώρο.


-Ολοκληρώθηκε η προμήθεια των εγκαταστάσεων και των εργασιών λειτουργίας ,που προβλέπονται από το Σχέδιο Ασφάλειας Λιμενικών Εγκαταστάσεων (ΣΑΛΕ), όπως κάμερες -κατάλληλος φωτισμός -μπάρες κ.λ.π . 


Παραδόθηκε ο οικίσκος, ο οποίος κατασκευάσθηκε στο λιμάνι από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο , κατόπιν αιτήματος της Περιφέρειας Ηπείρου ,στον κ.Νικόπουλο Διευθυντή Γενικής Διεύθυνσης Υγείας της Περιφέρειας .Ο χώρος αυτός , θα λειτουργήσει ως σημείο πρώτης υποδοχής και διάγνωσης, τυχόν υποψίας μολυσματικών ασθενειών (έμπολα κ.λπ), μελών πληρώματος των εμπορικών πλοίων.Θα ακολουθήσει από την Περιφέρεια, η στελέχωσή του με κατάλληλο προσωπικό. [epirusgate.blogspot.gr]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου