Γιάννενα: Στη Γερμανία οι ακαδημίες του ΠΑΣ! | Epirus World

Γιάννενα: Στη Γερμανία οι ακαδημίες του ΠΑΣ!

Μετά τις επιτυχημένες συμμετοχές σε τουρνουά στην Τουρκία (Κωνσταντινούπολη) το 2014, στη Σερβία (Βελιγράδι) το 2015, Ιταλία (Νάπολι) το 2016) σειρά για την εξόρμηση του 2017 πήρε η Γερμανία (Μόναχο), όπου οι ακαδημίες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα δώσουν το παρόν. 

Ήδη έχει κυκλοφορήσει το πρόγραμμα της αποστολής, η οποία θα αναχωρήσει από τα Ιωάννινα στις 17 Ιουνίου και θα επιστρέψει στις 24 Ιουνίου 2017, ήτοι οκτώ ημέρες. 

Οι θέσεις για τη συμμετοχή στο τουρνουά είναι περιορισμένες (100) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Εκτός του αθλητικού μέρους, κατά τη διάρκεια της παραμονής στη Γερμανία προβλέπεται επίσκεψη στο μουσείο της Bayern και στο στάδιο Allianz Arena, επίσκεψη στο Νταχάου (Dachau), μουσείο της BMW και Ολυμπιακό στάδιο του Μονάχου, κεντρική πλατεία Μονάχου (Μαριενπλατζ) Δημαρχείο, Καθεδρικό Ναό, Ζωολογικό Κήπο, Λέγκολαντ και κατά την επιστροφή επίσκεψη στην Αυστρία (Ινσμπουργ), διανυκτέρευση στο Ρίμινι και στο Κρατίδιο του Σαν Μαρίνο (αφορολόγητα). 

Επικεφαλής και υπεύθυνος και αυτής της εκτός Ελλάδας αποστολής, είναι ο κ. Δημήτρης Στούκας. [epirusgate.blogspot.gr]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου