Γαλλία: Μυστήριο από την εξαφάνιση μιας ολόκληρης οικογένειας | Epirus World

Γαλλία: Μυστήριο από την εξαφάνιση μιας ολόκληρης οικογένειας

Τα ίχνη μιας ολόκληρης οικογένειας αγνοούνται εδώ και μία βδομάδα στην πόλη Νάντ στη Γαλλία, με τις αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, με τις έρευνες να είναι μέχρι σήμερα άκαρπες.

Πρόκειται για την τετραμελούς οικογένεια Troadec η εξαφάνιση της οποίας έχει δηλωθεί στις γαλλικές αρχές από συγγενικά πρόσωπα εδώ και μία εβδομάδα.

Τα ίχνη της οικογένειας χάθηκαν συγκεκριμένα στις 16 Φεβρουαρίου, όταν σταμάτησαν να εκπέμπουν τα κινητά τηλέφωνα και των τεσσάρων μελών της οικογένειας.

Αρχικά οι αρχές είχαν στρέψει τις έρευνές τους στο ενδεχόμενο τα μέλη της οικογένειας να έχουν απαχθεί αλλά κανείς δεν έχει ζητήσει μέχρι σήμερα λύτρα.

Μετά το πέρας των πρώτων 24 ωρών η γαλλική εισαγγελία εξέδωσε ένταλμα έρευνας στο σπίτι της οικογένειας στο οποίο αρχικά δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης ή βίας. Ωστόσο, στη συνέχεια, έπειτα από νέα έρευνα βρέθηκαν ίχνη αίματος σε πολλά δωμάτια του σπιτιού και σε κάποια από αυτά σε μεγάλες ποσότητες.

Τότε οι έρευνες έστρεψαν την προσοχή τους στον 21χρονο Sebastian, τον γιο της οικογένειας ο οποίος παλαιότερα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Σήμερα μετά από διεξοδικές έρευνες στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την πόλη της Νάντ βρήκαν το όχημα του 21χρονου στο πάρκινγκ ενός ναού χωρίς ωστόσο, να βρεθούν ίχνη αίματος.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της οικογένειας συνεχίζονται με τις γαλλικές αρχές να ζητούν από όποιον έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει άμεσα μαζί τους.[madata]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου