ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Με τον διοικητή της 8ης Μεραρχίας συναντήθηκε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου | Epirus World

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Με τον διοικητή της 8ης Μεραρχίας συναντήθηκε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

Με τον Διοικητή της 8 ΜεραρχίαςΤαξίαρχο Ν. Ανδριόπουλο συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Γ. Θεοδώρου και τον Γενικό Γραμματέα Π. Στρατσιάνη. 

Στην συνάντηση, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, συζητήθηκαν γενικότερα θέματα που αφορούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και θέματα σε τοπικό επίπεδο που αφορούν το Στρατιωτικό προσωπικό που υπηρετεί στην περιοχή της Ηπείρου. 

Στον Διοικητή δόθηκε η επικαιροποιημένη πρόταση της Ενωσης για τα κύρια θέματα των Στρατιωτικών (Μεταθεσεις - Ωραριο – Ασφαλιστικο – Μισθολόγιο), καθώς και υπόμνημα με τοπικά ζητήματα. Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ., στην ανακοίνωσή του, ευχαριστεί τον κ. Αδριόπουλο για το ενδιαφέρον που δείχνει για τα προβλήματα που απασχολούν τους Στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους, καθώς και την πρόθεσή του για εξεύρεση λύσεων, αλλά και για την δέσμευσή του για την συνέχεια των επαφών.
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου