Αμετανόητος ο 39χρονος ...΄Ετσι ήθελα και το έκανα! | Epirus World

Αμετανόητος ο 39χρονος ...΄Ετσι ήθελα και το έκανα!

Ούτε ίχνος μεταμέλειας δεν έδειξε κατά την απολογία του στον ανακριτή ο 39χρονος που κατηγορείται ότι «ψάρευε» Το πρωτοσέλιδο της «Espresso» στις 23 Μαρτίου 2017 ανήλικα αγόρια στα γήπεδα μπάσκετ της δυτικής Θεσσαλονίκης και ασελγούσε κατ' επανάληψη σε βάρος τους! Έτσι, πήρε τον δρόμο για τη φυλακή περιμένοντας να οριστεί ημερομηνία για τη δίκη του, στην οποία θα λογοδοτήσει για τις αρρωστημένες πράξεις του.

Ο κατηγορούμενος, που παρίστανε τον προπονητή μπάσκετ, απολογήθηκε χωρίς να συνοδεύεται από δικηγόρο και δεν δίστασε να ομολογήσει χωρίς περιστροφές στον ανακριτή ότι ασελγούσε σε δύο 11χρονα παιδιά.

«Ετσι ήθελα και το έκανα!» φέρεται ότι είπε κυνικά ο 39χρονος, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στον εισαγγελέα και τον ανακριτή, που αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκισή του.

Η αποκάλυψη της δράσης του προκάλεσε αναστάτωση στη Σταυρούπολη, όπου τα γηπεδάκια μπάσκετ στα οποία «ψάρευε» θύματα αποτελούν τόπο άθλησης για δεκάδες παιδιά. Η σύλληψή του προκάλεσε αίσθηση, καθώς αρκετοί κάτοικοι τον γνώριζαν, μια και είναι αρκετά γνώριμη φιγούρα στην περιοχή. Πολλοί, μάλιστα, τον έβλεπαν να φοράει φόρμες και να παίζει όλη μέρα μπάσκετ στα γηπεδάκια στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.

Πληροφορίες λένε ότι οι δύο 11χρονοι στους οποίους ασελγούσε επανειλημμένα από τον περασμένο Σεπτέμβριο έπαιζαν συχνά μαζί του, γεγονός που -όπως φαίνεται- εκμεταλλεύτηκε για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του στα άγουρα κορμιά τους! [madata]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου