23χρονος αλλοδαπός μετέφερε πάνω από 50 κιλά κάνναβης στο Ελεύθερο Κόνιτσας | Epirus World

23χρονος αλλοδαπός μετέφερε πάνω από 50 κιλά κάνναβης στο Ελεύθερο Κόνιτσας

Σήμερα (12-03-2017) νωρίς το πρωί στο Ελεύθερο Κόνιτσας, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας συνέλαβαν 23χρονο υπήκοο Αλβανίας, για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, σήμερα νωρίς το πρωί, αστυνομικοί εντόπισαν στο Ελεύθερο Κόνιτσας και επιχείρησαν να σταθμεύσουν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 23χρονο, ο οποίος αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα, απορρίπτοντας από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, δύο σάκους με συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 23χρονος ενώ περισυλλέγησαν οι δύο σάκοι που περιείχαν (50.550) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία βρίσκονταν εντός (33) δεμάτων.

Το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο  κατασχέθηκαν.


Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων ενώ ο συλληφθείς με την κακουργηματική σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. 
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου