Ζευγάρι ανακοινώνει πως περιμένει δίδυμα μετά από αποτυχημένες εξωσωματικές - Η φωτογραφία που έγινε viral | Epirus World

Ζευγάρι ανακοινώνει πως περιμένει δίδυμα μετά από αποτυχημένες εξωσωματικές - Η φωτογραφία που έγινε viral

Με μια συγκλονιστική φωτογραφία που έγινε αμέσως viral, αποφάσισε ένα ζευγάρι από το Τέξας να ανακοινώσει πως περιμένει δίδυμα, μετά από πολλές απεγνωσμένες προσπάθειες να γίνουν γονείς.
Η Lauren Walker μοιράστηκε την ιστορία της, με μια φωτογραφία που δείχνει δύο βρεφικά φορμάια και 452 βελόνες που χρησιμοποιήθηκαν για όλες τις θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης στις οποίες υπεβλήθη. Η φωτογραφία έχει γίνει viral στο Facebook.
«Προσευχόμασταν επί 953 ημέρες… 452 βελόνες, χιλιάδες δάκρυα, 1 διορθωτική χειρουργική επέμβαση, 2 εξωσωματικές, 4 αποτυχημένες εμβρυομεταφορές και έναν καταπληκτικό Θεό» έγραψε η εκπαιδεύτρια γιόγκα ως λεζάντα προτού εξηγήσει το εμπνευσμένο ταξίδι της.
Η 28χρονη Γουόκερ προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί με τον αγαπημένο της από το λύκειο Γκάριτ, από το 2014.
«Όταν ξεκινήσαμε, γνωρίζαμε πως έπρεπε να παλέψουμε με διάφορα θέματα που είχα» εξήγησε η ευτυχισμένη μέλλουσα μαμά στο ABC News.
lauren3
Έτσι, αποφάσισε να υποβληθεί σε θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης στο Ινστιτούτο Γονιμότητας του Χιούστον «και περιμέναμε να πιάσει». Απέβαλε δύο έμβρυα τον Σεπτέμβριο του 2014. Μετά από άλλον ένα γύρο θεραπείας, απέβαλε άλλα δύο έμβρυα, τρεις μήνες αργότερα.
«Η δουλειά κάθε μητέρας είναι να προστατεύει τα παιδιά της και να τα κρατά ασφαλή» λέει η Γουόκερ με δάκρυα στα μάτια. «Και κάθε φορά που τα έβαζαν μέσα μου, δεν μπορούσα να το κάνω».
Μάλιστα η ίδια εξομολογείται ότι κάθε φορά έβαζε τον άντρα της να μαθαίνει τα νέα γιατί δεν άντεχε να ακούει τα δυσάρεστα.
lauren2
Μέχρι τότε είχαν ξοδέψει πάνω από 30.000 δολάρια σε θεραπείες. Τον περασμένο Μάιο αποφάσισαν να μετακομίσουν σε άλλη πόλη. Αφού έλαβαν ένα δάνειο 14.000 δολαρίων, άρχισαν και πάλι θεραπείες τον περασμένο Οκτώβριο.
Αυτή τη φορά, αποφάσισαν να μην πουν τίποτα στην οικογένεια και τους φίλους τους κι έτσι εξέπληξαν τους πάντες, όταν τους ανακοίνωσαν πως η Walker περιμένει δίδυμα τα οποία θα γεννηθούν τον Αύγουστο.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου