Χειμώνας χωρίς πονόλαιμο; Γίνεται, αν στο φαρμακείο σας υπάρχει το Otosan Gel Forte | Epirus World

Χειμώνας χωρίς πονόλαιμο; Γίνεται, αν στο φαρμακείο σας υπάρχει το Otosan Gel Forte

Για άμεση ανακούφιση στον ερεθισμένο λαιμό σας εμπιστευτείτε την ευεργετική δύναμη της φύσης και τα προϊόντα της OTOSAN.
Οι εναλλακτικές και αποτελεσματικές φυσικές λύσεις που προσφέρουν αντί των παραδοσιακών φαρμάκων, καλύπτουν όλα τα ενοχλητικά συμπτώματα του κρυολογήματος κι είναι ιδανικά ακόμα και για μικρά παιδιά άνω του ενός έτους, χωρίς επιπλέον φαρμακευτική αγωγή, όπως σιρόπι ή καραμέλες.
Σήμερα, το Otosan Gel Forte, προστίθεται στη μεγάλη οικογένεια της OTOSAN.
masdhagf2
Με υπέροχη γεύση λεμονιού, εμπλουτισμένο με ευκάλυπτο, θυμάρι, μέντα, μέλι και άλλα φυσικά συστατικά, προσφέρει άμεση ίαση σε όλες τις φλεγμονές της στοματόφαρυγγικής κοιλότητας όπως φαρυγγίτιδα, λαρυγγίτιδα, αμυγδαλίτιδα, πονόλαιμο, βραχνάδα.
Συμπτώματα, όπως ξηρός βήχας, βραχνάδα ή επώδυνη κατάποση, που παρατηρούνται ιδιαίτερα την περίοδο του χειμώνα λόγω της παγωνιάς και της υγρασίας εξαφανίζονται άμεσα.
masdhagf3
Είναι το μόνο σε μορφή γέλης, που τη στιγμή της κατάποσης δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στο βλεννογόνο, που αφενός μαλακώνει και ενυδατώνει τον ερεθισμένο λαιμό και αφετέρου παρέχει ένα παρατεταμένο αίσθημα φρεσκάδας.
Με ισχυρή αντιμικροβιακή δράση, προσφέρει άμεση ανακούφιση και στην αίσθηση του πόνου.
Δοκιμάστε το Otosan Gel Forte, τον πιο πρωτοποριακό τρόπο θεραπείας στις φλεγμονώδεις παθήσεις του λαιμού.
Αντιμετωπίστε δραστικά τα συμπτώματα της φαρυγγίτιδας και της βραχνάδας, με το Otosan Spray Forte. Ένα μοναδικό προϊόν, με τοπική αναισθητική δράση που καταπραΰνει τις φλεγμονές του λαιμού και τον ξηρό βήχα άμεσα και αποτελεσματικά.
Με φυσική γεύση πορτοκάλι, χωρίς γλουτένη. Εξαιρετικό και για παιδιά, άνω των 12 ετών.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου