Εντυπωσιακή η τελετή λήξης του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας | Epirus World

Εντυπωσιακή η τελετή λήξης του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας

Με τον καιρό να μην είναι και ο καλύτερος σύμμαχος, πραγματοποιήθηκε με εντυπωσιακό τρόπο η Τελετή Λήξης του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας την Κυριακή το βράδυ.

 Στις 4:30 αρκετοί Καρναβαλιστές συγκεντρώθηκαν στο μνημείο του Ναύτη, από όπου ξεκίνησαν ποδαράτη παρέλαση μέχρι την Πλατεία Ανδρούτσου, όπου πραγματοποιήθηκε η καύση ομοιώματος του βασιλιά Καρνάβαλου μέσα στη Θάλασσα.
 Το πρόγραμμα στην πλατεία Ανδρούτσου ξεκίνησε με τα ...μαγικά του "μάγου" Θοδωρή Μπιστιόλα, ο οποίος εντυπωσίασε με το πρόγραμμα που παρουσίασε και συνεχίστηκε με το χορευτικό τμήμα της Αθηνάς Λαμπρακούλη.
 Στη συνέχεια Πρεβεζάνικα καϊκα περικύκλωσαν τον Βασιλιά Καρνάβαλο και ο συνδυασμός των καπνογόνων, με τα Βεγγαλικά και τις φωτοβολίδες που εκτοξεύθηκαν στον Πρεβεζάνικο Ουρανό δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό θέαμα που έκανε την νύχτα να μοιάζει με μέρα!
 Το γλέντι συνεχίστηκε για αρκετή ώρα αργότερα, με τa χορευτικά της Όλγας Παλάτζα και της Μαριέτας Γκούμα να κρατούν τον κόσμο σε αποκριάτικους ρυθμούς, την ίδια ώρα που η Πλατεία της πόλης είχε πλημμυρίσει από ψητές ευωδίες, με εκατοντάδες σουβλάκια και μπόλικο κρασί και τσίπουρο να προσφέρονται δωρεάν στους θεατές της βραδιάς! [mypreveza.gr]






Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου