Αυγενάκης.. Εθνική ανάγκη οι εκλογές.. Πλην των βουλευτών, ανοιχτές όλες οι θέσεις στα ψηφοδέλτια | Epirus World

Αυγενάκης.. Εθνική ανάγκη οι εκλογές.. Πλην των βουλευτών, ανοιχτές όλες οι θέσεις στα ψηφοδέλτια

Εθνική ανάγκη η προσφυγή στις κάλπες. Οι εκλογές θα είναι η λύτρωση για την χώρα... Τις φράσεις αυτές χρησιμοποίησε το βράδυ του Σαββάτου, από τα Γιάννινα, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, προκειμένου να τονίσει με έμφαση το αίτημα, που βάζει ως κυρίαρχο πλέον το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Μάλιστα υπογράμμισε, ότι οι εκλογές είναι επιβεβλημένες, ανεξάρτητα από την πορεία της αξιολόγησης, η οποία ήδη έχει καθυστερήσει και είναι άγνωστο πότε τελικά θα ολοκληρωθεί.
Ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, άσκηση σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας ότι πέρα από το ότι υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες, σήμερα φέρει αποκλειστικά η ίδια την ευθύνη για την καθυστέρηση της αξιολόγησης.
Η Νέα Δημοκρατία κινείται σε ρυθμούς προεκλογικούς καθώς πιστεύει ότι οι εκλογές δεν είναι μακριά, σημείωσε και δήλωσε ότι με κοστολογημένο πρόγραμμα, δουλεύει για την επόμενη μέρα, την οποία χαρακτήρισε ναρκοπέδιο για την χώρα.
Αναγνώρισε ότι τα βάρη για τον ελληνικό λαό είναι πλέον πολλά και δεν υπάρχουν άλλες αντοχές. Έτσι χρειάζεται ένα μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα που θα εγγυάται την έξοδο από την κρίση.
«Οι εθνικές εκλογές αποτελούν την μοναδική λύση. Θα πρέπει ο ελληνικός λαός να αποφασίσει για την επόμενη μέρα. Η Νέα Δημοκρατία έχει υποχρέωση να οδηγήσει την χώρα σε ένα σίγουρο κι απάνεμο λιμάνι», τόνισε ο κ. Αυγενάκης, κάνοντας ειδική μνεία στο κλίμα που έχει διαμορφωθεί και στη μεγάλη δημοσκοπική ανατροπή που έχει πετύχει το κόμμα του.
Εθνική ανάγκη χαρακτήρισε τις εκλογές και ο βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας, καταλογίζοντας ευθύνες στην κυβέρνηση για την καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης. «Η συμφωνία δεν γίνεται όχι μόνο γιατί διαφωνούν οι δανειστές αλλά κυρίως γιατί διαφωνούν μέσα στην κυβέρνηση. Τις διαφωνίες αυτές τις πληρώνει η χώρα», τόνισε ο κ. Τασούλας.
Ανανέωση στα ψηφοδέλτια
avgenakis l2
Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε εκτενώς στην ανανέωση στελεχιακού δυναμικού που επιχειρείται και η οποία θα απεικονίζεται και στα ψηφοδέλτια.
Η Νέα Δημοκρατία έχει συγκεντρώσει, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, πάνω από δυόμισι χιλιάδες βιογραφικά και ήδη έχει αξιολογήσει σημαντικό αριθμό. Κάποια πρόσωπα –περίπου δεκαπέντε- έχουν ξεχωρίσει και είναι πιθανό να συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια.
«Στα ψηφοδέλτια όλες οι θέσεις, πλην των βουλευτών, είναι υπό εξέταση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης, ενώ άφησε εννοηθεί πως μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί κανένα χρίσμα.
Το βασικό χαρακτηριστικό που επιδιώκεται από τη Νέα Δημοκρατία, είναι ένα μείγμα ικανότητας και εμπειρίας αφενός και νέων αφετέρου.
«Θέλουμε να συνδυάσουμε την εμπειρία και την ικανότητα και συνάμα να εξασφαλίσουμε χώρο για νέα πρόσωπα στα ψηφοδέλτια γιατί ο συνδυασμός αυτός θα μας οδηγήσει μπροστά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Epiruspost.
Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, είχε σύσκεψη με κομματικά στελέχη ενώ παρέστη σε εκδήλωση που οργάνωσε η Τοπική Οργάνωση της Ζίτσας.[epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου