Οκτώ μήνες χωρίς απάντηση για τα καύσιμα στο αεροδρόμιο! | Epirus World

Οκτώ μήνες χωρίς απάντηση για τα καύσιμα στο αεροδρόμιο!

Την ανάπτυξη πολλοί ονειρεύονται όμως προς το παρόν δεν είναι σε θέση να δώσουν λύσεις σε απλά ζητήματα και μη κοστοβόρα. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα για την περιοχή μας αποτελεί το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων..

Κι αυτή τη φορά δεν μιλάμε για τα έργα που εξελίσσονται με ρυθμούς χελώνας, αναμένοντας αν και πότε θα στάξουν ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Αναφερόμαστε στο ζήτημα της εγκατάστασης και της λειτουργίας σταθμού ανεφοδιασμού καυσίμων, υποδομή άκρως απαραίτητη για την αναβάθμιση ενός αερολιμένα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αδιαφορίας των υπευθύνων λοιπόν είναι οι επιστολές που στάλθηκαν από την εταιρία καυσίμων Athens Heliport στις 8 Ιουνίου του 2016 και της Περιφέρειας Ηπείρου στις 14/6 για δωρεάν εγκατάσταση και λειτουργία σταθμού ανεφοδιασμού ελαφρών αεροπλάνων και ελικοπτέρων, χωρίς δυστυχώς μέχρι και σήμερα να έχουν απαντηθεί.

Αν οκτώ μήνες δεν ήταν αρκετοί για να δοθεί έστω μία απάντηση, καταλαβαίνει ο καθένας πόσος καιρός πρέπει να περάσει προκειμένου να γίνουν οι υποδομές ανεφοδιασμού![epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου