Πρέβεζα-Συνάντηση για την ασφάλεια του οδικού δικτύου | Epirus World

Πρέβεζα-Συνάντηση για την ασφάλεια του οδικού δικτύου

Τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν σε συγκριμένα σημεία στο οδικό δίκτυο της πόλης της Πρέβεζας κατέδειξε η χτεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Εισαγγελέα με τη συμμετοχή του δημάρχου Πρέβεζας κ. Χρήστου Μπαΐλη του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών κ. Ευάγγελου Γιαννουλάτου εκπροσώπου του τμήματος τροχαίας, υπηρεσιακών παραγόντων, αλλά και εκπρόσωπων κατοίκων και καταστηματαρχών. 

Τα πρόσφατα τροχαία έγιναν η αφορμή για τη συνάντηση στην οποία συζητήθηκαν τα άμεσα μέτρα που πρέπει να ληφθούν ώστε να περιοριστεί ο κίνδυνος σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης που με βάση τα στατιστικά στοιχεία αποτελούν «παγίδες θανάτου» για τους οδηγούς. 

Ο δήμαρχος Πρέβεζας μετά το τέλος της σύσκεψης ανέφερε μεταξύ άλλων «βρεθήκαμε εδώ με πρωτοβουλία του κ. Εισαγγελέα και εντοπίσαμε τα επικίνδυνα σημεία της πόλης στα οποία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μικρές αλλά ουσιαστικές παρεμβάσεις ώστε να προλάβουμε τα χειρότερα .Αναφέρθηκε στην κυκλοφοριακή μελέτη που προχωρά και σημείωσε ότι άμεσα θα δώσουμε προτεραιότητα σε μικρές παρεμβάσεις οι οποίες θα λειτουργήσουν προληπτικά. Τα προβλήματα εντοπίστηκαν σύμφωνα με τον κ. Μπαΐλη στην Ζαλόγγου, στην Επτανήσου, στο 2ο Δημοτικό όπως και στο 4ο γυμνάσιο αλλά και στην διασταύρωση στο γήπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Εισαγγελέας ζήτησε να παρθούν «μέτρα χθες» τονίζοντας έτσι τη σοβαρότητα του θέματος. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Εισαγγελέας μίλησε και για θέματα παιδείας και αγωγής από τους οδηγούς, οι οποίοι δεν εφαρμόζουν τον Κώδικα οδικής κυκλοφορίας σε δρόμους, οι οποίοι έχουν προβλήματα λόγω της παλαιότητας αλλά και της περιορισμένης ορατότητας, ενώ σημείωσε πως θα πρέπει να ενταθούν οι έλεγχοι της τροχαίας σε συνεργασία με τη δημοτική αστυνομία.[epirusgate]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου