Γιάννενα: Περιφερειακό Συμβούλιο.. Ένταση στο κόκκινο! | Epirus World

Γιάννενα: Περιφερειακό Συμβούλιο.. Ένταση στο κόκκινο!

Έκρυθμη ήταν η κατάσταση που δημιουργήθηκε για μισή ώρα περίπου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου, εξ αιτίας της σφοδρής αντιπαράθεσης περιφερειακών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης και της «Ελληνικής Αυγής».

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε μετά την αρχική τοποθέτηση της Όλυς Τσουμάνη, η οποία ζήτησε να εκδοθεί ψήφισμα συμπαράστασης προς τον Δήμαρχο Πάτρας.

Εκεί καταγράφηκε η πρώτη αντίδραση από τον σύμβουλο της Ελληνικής Αυγής Κώστα Αναγνώστου η οποία στη συνέχεια κλιμακώθηκε μεταξύ του ιδίου και του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων Νίκου Έξαρχου, ο οποίος παρίστατο στη συνεδρίαση με ομάδες απολυμένων από επιχειρήσεις της περιοχής.

Ο κ. Αναγνώστου υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΕΚΙ τον αποκάλεσε «ταγματασφαλίτη» και ο ίδιος προχώρησε στην υποβολή μήνυσης, πράγμα που όπως είπε θα πράττει κάθε φορά που θα διατυπώνονται ανάλογοι χαρακτηρισμοί. Ωστόσο στη συνέχεια την απέσυρε.

Οι διαπληκτισμοί μεταξύ τους διήρκησαν αρκετή ώρα και αντηλλάγησαν βαρύτατες εκφράσεις και χαρακτηρισμοί. Στο διάστημα αυτό αρκετοί από τους περιφερειακούς συμβούλους αποχώρησαν από την αίθουσα.

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο έφτασαν και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Η ένταση σταδιακά αποκλιμακώθηκε μετά και τις συνεχείς παραινέσεις και εκκλήσεις του προεδρείου του σώματος.[epiruspost.gr]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου