Θρήνος για το φρικτό τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας. Έγκυος η μητέρα. Νέες μαρτυρίες | Epirus World

Θρήνος για το φρικτό τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας. Έγκυος η μητέρα. Νέες μαρτυρίες

Ανείπωτος θρήνος για την 33χρονη Αποστολία και τον τρίχρονο γιο της που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο στην εθνική Αθηνών-Λαμίας.

Ξάδερφος της οικογένειας του Υπάτιου Πατμανόγλου, σύζυγο της 33χρονης και πατέρα του 3χρονου αγοριού αποκάλυψε ότι η άτυχη μητέρα ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Και η τραγωδία δεν έχει τέλος. Από την φοβερή σύγκρουση, χάθηκαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα 5 ψυχές.

Νέες μαρτυρίες


Μιλώντας στην εκπομπή TatianaLive, αυτόπτης μάρτυρας οδηγός δήλωσε ότι ο δρόμος δεν ήταν βρεγμένος αλλά η Πόρσε έχασε τον έλεγχο από λάστιχο. Ο ίδιος είπε ότι το μαύρο σπορ αυτοκίνητο τον προσπέρασε με ιλλιγιώδη ταχύτητα και στη συνέχεια είδε στο οδόστρωμα κομμάτια από λάστιχο που έφευγαν από τις ρόδες της Πόρσε και προσπαθούσε να τα αποφύγει.

Όπως αναφέρει ο Γιώργος Θεοχαρόπουλος «περίπου ένα χιλιόμετρο πριν το σημείο του δυστυχήματος, με προσπέρασε η Πόρσε».

«Ο δρόμος ήταν βρεγμένος αλλά δεν έβρεχε εκείνη την ώρα. Με προσπέρασε κανονικά, από αριστερά, αλλά με υπερβολικά μεγάλη ταχύτητα. Εγώ πήγαινα με 140, η Πόρσε ίσως πήγαινε και με 300 χιλιόμετρα την ώρα» αναφέρει ο κ. Θεοχαρόπουλος, επισημαίνοντας ότι γνωρίζει από τέτοιου είδους υπεραυτοκίνητα «γιατί έχω οδηγήσει και εγώ».

«Την ώρα που με προσπερνούσε, αυτό που κατάλαβα ήταν ένας θόρυβος και ένιωσα ένα τράνταγμα, όπως είναι όταν σε προσπερνάει κάτι με υπερβολική ταχύτητα» εξηγεί.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο του δυστυχήματος, ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά: «Ήταν ένα πράγμα, να μην καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί. Ήταν κομμένο στα δύο το αυτοκίνητο. Είδα έναν άνθρωπο με ξυρισμένο κεφάλι και με λίγες γρατσουνιές, σε κατάσταση αμόκ να φωνάζει “το παιδί μου, η οικογένειά μου”».

Όπως εξηγεί, κανείς δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι είχε συμβεί. Ελάχιστα μετά, σταμάτησαν και άλλα αυτοκίνητα τα οποία είχε περάσει σαν σταματημένα η Πόρσε.

«Ένας εξ αυτών είπε "μήπως ρε παιδιά είναι η Πόρσε εδώ;"» σημειώνει ο κ. Θεοχαρόπουλος, εξηγώντας ότι τότε άρχισαν όλοι να συνειδητοποιούν τι τραγικό είχε συμβεί…

Συγκλονίζει το μήνυμα της αδελφής της Αποστολίας:


Με ανάρτησή της στο Facebook η αδερφή της 33χρονης μητέρας αποχαιρετά την άτυχη Αποστολία καιν τον τρίχρονο ανιψιό της. Το μήνυμά της δεν συγκινεί απλά: «Δεν μπορώ ακόμη να το πιστέψω... ακόμη σας περιμένω. σκοτώθηκα μαζί με εσάς. αδερφούλα μου έλα και πάρε μου όλα τα ρούχα. Αλέν Ντελόν μου η Μπριζί του σε περιμένει αγγελούδι μου. Ο Θεός σας ήθελε μαζί του. Καλό παράδεισο αγάπες μου...».

Τραγική φιγούρα ο άτυχος πατέρας και σύζυγος Υπάτιος του μοιραίου σταθμευμένου ΙΧ μόλις άκουσε τη σύγκρουση πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται. είναι σε κατάσταση σοκ.

Η άτυχη μητέρα γεννημένη στην Πτολεμαΐδα, μετά το 3ο Λύκειο σπούδασε στο ΕΠΑΛ της πόλης, ενώ μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στην εταιρεία FANTASIA που αναλάμβανε τους στολισμούς σε γάμους και βαφτίσεις. Η κηδεία μητέρας και παιδιού θα γίνει αύριο χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί το μέρος, αφού ο πατέρας κατάγεται από το Αντίγονο Φλωρίνης ενώ η 33χρονη από την Πτολεμαΐδα.

O γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo οδηγούσε την Porsche


Ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo ήταν ο οδηγός της Πόρσε που συγκρούστηκε στο 83ο χλμ της Αθηνών-Λαμίας με σταθμευμένο όχημα.

Ο 23χρονος γιος του ιδιοκτήτη του Jumbo, είναι ο «βενιαμίν» της οικογένειας,που έχει ακόμη δυο κόρες, είχε επιστρέψει από τις ΗΠΑ, όπου σπούδαζε και πήγαινε για ολιγοήμερες διακοπές στην Αράχωβα. Ο μικρός γιος του ιδιοκτήτη του Jumbo σπούδαζε στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Από τη σύγκρουση βρήκαν το θάνατο ο ίδιος, ο φίλος του που βρισκόταν στο αμάξι και οι επιβάτες του σταθμευμένου οχήματος, μια 33χρονη μητέρα και το τρίχρονο παιδί της.

Το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Κυριακής στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.

Πώς χάθηκε ο έλεγχος της μοιραίας Porsche στην Εθνική - Τι ψάχνουν οι αρχές

Τα στοιχεία που ενδεχομένως θα ρίξουν φως στα αίτια της ανείπωτης τραγωδίας με το πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα της Κυριακής στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών εξετάζουν οι αρχές. Μια Porsche καρφώθηκε στην κυριολεξία σε σταθευμένο σε πάρκινγκ ΙΧ μέσα στο οποίο ήταν μια 33χρονη μητέρα με το τρίχρονο παιδί της. Νεκροί είναι και οι δύο επιβαίνοντες στην Porsche, εκ των οποίων ο ένας φαίνεται να είναι ο 23χρονος Γιώργος Βακάκης, ο μικρός γιος του Απόστολου Βακάκη ιδιοκτήτη των Jumbo και ο άλλος ο στενός φίλος του ο 24 χρονος Ανδρέας Γεωργακόπουλος.

Που επικεντρώνονται οι έρευνες


Οι έρευνες επικεντρώνονται σε δύο σημεία. Πρώτον εάν ο οδηγός της Porshce που φαίνεται να είναι ο 23χρονος οδηγούσε υπό την επήρρεια αλκοόλ και δεύτερον πώς χάθηκε ο έλεγχος του οχήματος που έπεσε στο σταθμευμένο ΙΧ της οικογένειας από την Πτολεμαϊδα.

Ηδη έχει ληφθεί γεννετικό υλικό από τα θύματα για να ξεκινήσει η διαδικασία ταυτοποίησης και θα γίνουν εργαστηριακές και ιστολογικές εξετάσεις.

Τι κατέθεσε ο υπεύθυνος ασφαλείας των Jumbo

Οι αρχές βασίζονται και στις καταθέσεις μαρτύρων. Ηδη έχει καταθέσει ο υπεύθυνος ασφαλείας της εταιρείας Jumbo σύμφωνα με τον οποίο ο νεαρός πήρε το αυτοκίνητο από το σπίτι του στην Εκάλη και κατόπιν μαζί με τον φίλο του, Ανδρέα Γεωργακόπουλο συναντήθηκαν με άλλους φίλους τους σε κάποιο μαγαζί στα βόρεια προάστια. Μετά αναχώρησαν με προορισμό την Αράχωβα.

Οι μαρτυρίες των οδηγών


Φως στα αίτια του δυστυχήματος αναμένεται να ρίξουν και οι μαρτυρίες οδηγών στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας. Αυτό που αναζητείται είναι πώς έχασε τον έλεγχο η Porsche η οποία πέρασε στο πάρκινγκ και συνετρίβη πάνω στο σταθμευμένο ΙΧ. Ψάχνουν να δουν εάν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος στο οδόστρωμα για να υπολογίσουν την ταχύτητα του αυτοκινήτου.

Ηδη οι αρχές παίρνουν καταθέσεις από οδηγούς που είτε προπορεύονταν είτε τους είχε προσπεράσει η μοιραία Porsche. Την ίδια ώρα εξετάζεται υλικό από τις κάμερες της εθνικής. Την Τρίτη θα υπάρξει ενημέρωση για το κατά πόσο ο οδηγός της Porsche είχε δίπλωμα οδήγησης.

To τραγικό δυστύχημα αφήνει πίσω του δύο οικογένειες σε πένθος και ένα σοκαρισμένο πατέρα και σύζυγο που είδε μποστά στα μάτια του την Porsche να καρφώνεται και να τυλίγεται στις φλόγες πάνω στο αυτοκίνητό του το Honda Civic στο οποίο ήταν μέσα η γυναίκα του και το παιδί του.

Στο βίντεο, φαίνεται καθαρά το σταθμευμένο ΙΧ της οικογένειας, ενώ ξαφνικά, εμφανίζεται η Porsche να τρέχει με ανεξέλεγκτα με ιλιγγιώδη ταχύτητα, να προσκρούει και να παρασύρει το σταθμευμένο όχημα. Ακολουθεί η έκρηξη η οποία στοίχισε τη ζωή στους 3 από τους 4 νεκρούς. Η μητέρα, το παιδί και ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου απανθρακώθηκαν, ενώ ο συνοδηγός της Porsche, πετάχτηκε αρκετά μέτρα μακριά και διαμελίστηκε. «Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η Porsche να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο parking όχι στην άκρη του δρόμου...», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.

Το χρονικό


Ηταν λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Κυριακής όταν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια σταμάτησε σε πάρκινγκ στην άκρη του δρόμου. Ο οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το παιδάκι τους.

Την ώρα που ο πατέρας μπήκε στην τουαλέτα μια Porsche βγήκε από την πορεία της και έπεσε πάνω στο Honda με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Τα δυο αυτοκίνητα διαλύθηκαν και τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Η 33χρονη μητέρα με το τριών ετών παιδί της βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ σκοτώθηκαν και τα δυο άτομα που επέβαιναν στην Porsche. Το άτομο που ήταν συνοδηγός στο όχημα, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε, ενώ ο οδηγός απανθρακώθηκε (όπως και η μητέρα με το παιδάκι της στο Honda). Ο οδηγός του Hοnda μόλις άκουσε το μπαμ βγήκε από τις τουαλέτες για να αντικρίσει βομβαρδισμένο τοπίο. Αν και προσπάθησε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να κάνει οτιδήποτε.

Βίντεο δείχνει ότι οδηγός έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου και στην «τρελή» πορεία που ακολούθησε στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, έφυγε με το πλάι στον παράδρομο και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ στο 83ο χλμ της Αθηνών-Λαμίας, αφαιρώντας τη ζωή από μια 33χρονη γυναίκα και το 3χρονο μωρό της που περίμεναν μέσα στο όχημα τον μπαμπά της οικογένειας, που βρισκόταν στην τουαλέτα.

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που βγήκε στο φως είναι συγκλονιστικό και δείχνει το παιχνίδι της μοίρας που παίχτηκε για 4 ανθρώπους.

Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου