Ιωάννινα: Οδηγούν στην έξοδο τη Γενική Διευθύντρια | Epirus World

Ιωάννινα: Οδηγούν στην έξοδο τη Γενική Διευθύντρια

Με μία νομική γνωμοδότηση που αμφισβητείται εντόνως η διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών θέλει να οδηγήσει στην συνταξιοδότηση, δηλαδή στην έξοδο την Γενική Διευθύντρια του οργανισμού Μαρία Στρατσάνη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα η απομάκρυνση της διευθύντριας αποτέλεσε το μείζον θέμα στο Πνευματικό, με το οποίο μάλιστα "καταπιάστηκε" ακόμη και ο ίδιος ο Δήμαρχος.

Η Μαρία Στρατσάνη μετρά πολλά χρόνια ενεργούς δράσης στο Πνευματικό Κέντρο, ενώ ήταν από τους λίγους ανθρώπους που εργάστηκε με μέθοδο και σχεδιασμό και στην υπόθεση διεκδίκησης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.

Παρά την αποδεδειγμένη προσφορά, η διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου επέλεξε να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας με μία μετωπική σύγκρουση και με μία γνωμοδότηση η οποία δεν προήλθε από το νομικό με τον οποίο συνεργάζεται για όλα τα θέματα αλλά από επιλέχθηκε ειδικά για την περίπτωση αυτή.

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου πάντως κάθε άλλο παρά ήρεμη αναμένεται να είναι...[epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου