ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ: «Αντιδυτικές εξελίξεις προετοιμάζει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» | Epirus World

ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ: «Αντιδυτικές εξελίξεις προετοιμάζει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ»

Η αξιολόγηση δεν «κλείνει» όχι γιατί δεν συμφωνούν μεταξύ τους οι δανειστές μας (ΔΝΤ και ΕΕ), αλλά γιατί η Κυβέρνηση μέσα στους κόλπους της δεν συμφωνεί με τον εαυτό της! Αλλοι θέλουν εκλογές τώρα, άλλοι αργότερα, και άλλοι θέλουν να καθυστερήσουν τα πράγματα μήπως και μετά τις γερμανικές εκλογές υπάρξουν ευοίωνες συνθήκες.

Όλα αυτά όμως καταλήγουν στο να ζητούν οι δανειστές μας ολοένα και περισσότερα μέτρα, γιατί η χρονική καθυστέρηση γεννά όλο και μεγαλύτερο δημοσιονομικό κενό. Ποιος πληρώνει το κόστος του ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορεί να χαράξει μια σταθερή και συνεπή στρατηγική; Ο ελληνικός λαός και η χώρα με νέο μνημόνιο, νέες φορολογίες και δραματική αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών.Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. κ.Κώστας Τασούλας μιλώντας στις 13-2-2017 στο Μονοδένδρι με την ευκαιρία της κοπής της βασιλόπιτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ζαγορίου της Ν.Δ.Ο κ.Κ.Τασούλας προσέθεσε πως οι εκλογές δεν είναι σύνθημα πολιτικό αλλά εθνική ανάγκη, γιατί μόνο έτσι μπορεί η χώρα να απαλλαγεί από την σημερινή Κυβέρνηση και να οδηγηθεί με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε νέο ξεκίνημα ανάπτυξης της οικονομίας και ανάσας της κοινωνίας. Το πρόγραμμα της ΝΔ μπορεί να οδηγήσει την χώρα έξω από τα μνημόνια και να την ευθυγραμμίσει με την κανονικότητα που συναντά κανείς στις προηγμένες ευρωπαϊκές χώρες. Διαφορετικά θα βουλιάζουμε καθημερινά όλο και περισσότερο και η Κυβέρνηση θα προσπαθεί να «φορτώσει» τα προβλήματα όχι προφανώς στην ίδια αλλά στους δήθεν κακούς Ευρωπαίους, ώστε να προετοιμάσει το κλίμα για αντιευρωπαϊκές πολιτικές εξελίξεις. Ο Πρόεδρος της ΝΔ παρουσίασε αυτές τις ημέρες στην πολιτική ηγεσία της Γερμανίας την νεοδημοκρατική πρόταση εξόδου από την κρίση και ξεκαθάρισε πως η θέση της Ελλάδας είναι στο στενό πυρήνα της Ευρώπης. Κάθε άλλη εξέλιξη θα είναι καταστροφική και εμείς είμαστε εδώ για να την αποτρέψουμε, κατέληξε ο κ.Τασούλας.


Ο κ.Τασούλας κατά την διάρκεια της παραμονής του στα Ιωάννινα επισκέφθηκε το Μέτσοβο, το Κουτσελιό, τη Μικρή Γότιστα, την Πέτρα, το Δεμάτι, τους Μηλιωτάδες, το Καβαλάρι, τους Κήπους και τα Ανω Πεδινά.


Ο κ.Κ.Τασούλας εξάλλου την Παρασκευή 10-2 μίλησε στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την Συνταγματική Αναθεώρηση ως υπεύθυνος Συντονιστής της Ν.Δ. για το ζήτημα αυτό, ενώ την Πέμπτη 9-2 εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της ΝΔ κ.Κυριάκο Μητσοτάκη σε εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Συνταγματικού Δικαίου με αφορμή την έκδοση κατ’ άρθρον ερμηνείας του Συντάγματος από ομάδα νομικών και καθηγητών του Συνταγματικού Δικαίου.[epirusgate
]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου