Επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή στον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας | Epirus World

Επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή στον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας

Επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή στον Αντιπεριφερειάρχη.

Εθιμοτυπικό αλλά και ενημερωτικό χαρακτήρα είχε η επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή νομού Πρέβεζας ταξίαρχου Δημητρίου Σιόρεντα και του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Αθανασίου Γούλα στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτο Ιωάννου και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου Νεολαίας και Άθλησης κ. Περικλή Βασιλάκη την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου.


Ο κ. Στράτος Ιωάννου και ο κ. Περικλής Βασιλάκης  συνεχάρησαν τον κ. Σιόρεντα για την προαγωγή του στο βαθμό του ταξίαρχου αλλά και την ανάληψη της θέσης του Αστυνομικού Διευθυντή νομού Πρέβεζας και αντιστοίχως τον κ. Γούλα για τη θέση του υποδιευθυντή. Τόσο ο κ. Στράτος Ιωάννου, όσο και ο Περικλής Βασιλάκης  επαίνεσαν το έργο της αστυνομίας στην περιοχή μας και  αναφέρθηκαν στην άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των υπηρεσιών σε όλα τα ζητήματα και στο έργο της πολιτικής προστασίας.
Κατόπιν συζήτησαν θέματα που αφορούν την βελτίωση της ασφάλειας των πολιτών στο νομό, την καλύτερη κατανομή των αστυνομικών δυνάμεων για την ενίσχυση των τουριστικών περιοχών το καλοκαίρι, την ενίσχυση της τροχαίας για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, τη μέριμνα για την ασφαλή μετακίνηση, επιβίβαση και αποβίβαση των μαθητών , κ.α. [mypreveza.gr
]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου