ΑΡΤΑ-«Νταήδες» κυνηγοί αρνήθηκαν τον έλεγχο της Θηροφυλακής! | Epirus World

ΑΡΤΑ-«Νταήδες» κυνηγοί αρνήθηκαν τον έλεγχο της Θηροφυλακής!

Δικογραφία κατά 12 κυνηγών σχημάτισε η Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου (Κ.Ο.Η.) στη διάρκεια του Ιανουαρίου, μετά από εκατοντάδες ελέγχους που πραγματοποίησε στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας. Σε πολλές περιπτώσεις τα αδικήματα ήταν περισσότερα από ένα.Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, καταγράφηκαν επτά περιστατικά για άσκηση θήρας άνευ αδείας, δύο περιπτώσεις με παραποιημένο όπλο, έξι περιπτώσεις για κυνήγι μπεκάτσας στο καρτέρι, ενώ σε πέντε περιπτώσεις οι παραβάτες αρνήθηκαν να δεχθούν έλεγχο από την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή.Έχοντας υπόψη τα περιστατικά αυτά, η Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου, υπενθυμίζει πως το έργο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής, οι αρμοδιότητες και οι ευθύνες της είναι νομικά και θεσμικά κατοχυρωμένες.
Στη συνέχεια προσθέτει ότι υπάρχει τεράστια συμμόρφωση και αποδοχή της από τους κυνηγούς, υπάρχουν ωστόσο και ελάχιστοι που επιδεικνύουν απαράδεκτη συμπεριφορά. 
«Τέτοιου είδους συμπεριφορές και πρακτικές είναι αυτονόητο, ότι θα βρουν απέναντί τους το σύνολο της κυνηγετικής οικογένειας και φυσικά θα αντιμετωπιστούν με τον τρόπο που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία», τονίσει η Κυνηγετική Ομοσπονδία.
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου