Θεσπρωτία - Σύλληψη για διακίνηση και μεταφορά σημαντικής ποσότητας κάνναβης | Epirus World

Θεσπρωτία - Σύλληψη για διακίνηση και μεταφορά σημαντικής ποσότητας κάνναβης

Κατασχέθηκαν περισσότερα από (214) κιλά κάνναβης που θα διοχέτευαν στο εσωτερικό της χώρας
Σε βάρος του 38χρονου συλληφθέντα  εκκρεμεί επιπρόσθετα Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων από τις Αλβανικές αρχές, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας
Αναζητούνται δύο συνεργοί τους
Συνελήφθησαν, σήμερα (03-02-2017) τα ξημερώματα στην Εγνατία Οδό στην περιοχή του Βασιλικού Θεσπρωτίας,  από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 49 και 38 ετών ενώ αναζητούνται δύο συνεργοί τους, οι οποίοι εμπλέκονται στη διακίνηση και μεταφορά σημαντικής ποσότητας κάνναβης.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης κατασχέθηκαν πάνω από (214) κιλά κάνναβης, τα οποία οι δράστες θα διοχέτευαν από κοινού στο εσωτερικό της χώρας.
Αναλυτικότερα, σήμερα τα ξημερώματα στην Εγνατία Οδό στην περιοχή του Βασιλικού Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς, διότι τους εντόπισαν να οδηγούν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να λειτουργούν ως προπομποί σε έτερο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, έμφορτο με ναρκωτικά, στο οποίο επέβαιναν οι άλλοι δύο δράστες, οι οποίοι διέφυγαν της σύλληψης και αναζητούνται.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, βρέθηκαν στο χώρο φόρτωσης του οχήματος, έντεκα ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν (194) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (214.292) γραμμαρίων.

Επιπρόσθετα, από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων των δραστών, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 38χρονου συλληφθέντα είχε εκδοθεί Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων από τις Αλβανικές Αρχές,  για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
  • ποσότητα κάνναβης, βάρους (214.292) γραμμαρίων
  • δύο αυτοκίνητα (ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρίας ενοικιάσεων, το οποίο είχε μισθώσει ο 38χρονος συλληφθείς  και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο)
  • τρία κινητά τηλέφωνα
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση και τις έρευνες, που βρίσκονται σε εξέλιξη, διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου