Μια νέα εταιρεία έρχεται να δώσει ώθηση στην διακίνηση των πορτοκαλιών της Άρτας | Epirus World

Μια νέα εταιρεία έρχεται να δώσει ώθηση στην διακίνηση των πορτοκαλιών της Άρτας

Η "ΒioferhLandSΑ", είναι η εταιρεία αναλαμβάνει την διακίνηση πορτοκαλιών και προς εξαγωγή, αλλά και χυμοποίηση, όπως επίσης και την ενοικίαση κτημάτων...

Μία ακόμη εταιρεία εμπορίας και χυμοποίησης πορτοκαλιών, προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες εταιρείες που κινούνται στην Άρτα, δεσμευόμενη ότι έχει να κάνει πολλά, μιας και πολλές είναι οι μέχρι τώρα δραστηριότητές της...

Ο πρόεδρος της εταιρείας "ΒioΒiofreshLandSΑ" Γιώργος Βαζένιος (φωτογραφία κάτω), που ήδη βρίσκεται στην Άρτα, μίλησε στην "Γ", τονίζοντας πως η εταιρεία του, που έχει έδρα την Σπάρτη, έρχεται στην Άρτα, με σκοπό να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερες ποσότητες πορτοκαλιών, εφαρμόζοντας και καινοτόμες συμφωνίες με τους παραγωγούς, θεωρώντας ότι έτσι μπορεί να δώσει ιδιαίτερη ώθηση στην παραγωγική διαδικασία, που οφείλουμε να ομολογήσουμε πως τα τελευταία χρόνια, δεν είναι και στα καλύτερά της.

Η "ΒioΒiofreshLandSΑ", όπως προαναφέρουμε έχει έδρα την Σπάρτη και υποκαταστήματα, ανάλογα αυτού που δημιουργείται στην Άρτα, στην Αργολίδα, στην Αίγυπτο και το Βερολίνο, όπου διακινούνται ή προμηθεύονται προϊόντα, για τους σκοπούς της εταιρείας.

Σε ανακοινώσεις που τοποθετήθηκαν σε διάφορα επίκαιρα σημεία, η εταιρεία "ΒiofreshLandSΑ", ανακοινώνει ότι παραλαμβάνει πορτοκάλια για χυμοποίηση, όλη την διάρκεια του χρόνου και με άμεση πληρωμή. Και ήδη έχει συμφωνήσει μα αρκετούς παραγωγούς, για να παραλάβει σημαντικές ποσότητες. Έχει ήδη αρχίσει την λειτουργία του, το απαιτούμενο αναβατόριο στον Ανθότοπο, ενώ οι παραγωγοί, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της εταιρείας, που λειτουργούν στην Γέφυρα Άρτας.

Το νέο που φέρνει η "ΒioΒiofreshLandSΑ", όπως λέει στην "Γ" ο κ. Βαζένιος, είναι η ενοικίαση κτημάτων, με ελκυστικούς όρους για τους ιδιοκτήτες κτημάτων. Η ενοικίαση για γίνεται για έξι συν έξι χρόνια και στον χρόνο αυτό, ο ιδιοκτήτης δεν θα χάνει τα δικαιώματα που έχει. Μάλιστα την διαδικασία του ΟΣΔΕ, θα την κάνει η εταιρεία δωρεά, για λογαριασμό των ιδιοκτητών. Ανάλογη θα είναι και η διαδικασία που θ' ακολουθείται για επιδότηση, την οποία θα παίρνουν οι ιδιοκτήτες των τμημάτων.

Ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Γιώργος Βαζένιος, βρίσκεται ήδη στην Άρτα και έχει προχωρήσει και σε πολλές συζητήσεις με παραγωγούς, αλλά εκπροσώπους των οργανώσεων παραγωγών και όπως μαθαίνουμε, προχωρούν οι συμφωνίες, γεγονός που μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό, για την τοπική οικονομία.[gnomiartas.gr]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου