Άφησε την κόρη του στο νεκροταφείο για να κερδίσει πίσω την πρώην γυναίκα του | Epirus World

Άφησε την κόρη του στο νεκροταφείο για να κερδίσει πίσω την πρώην γυναίκα του

Ένας απελπισμένος, χωρισμένος πατέρας αποφάσισε να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της μικρής του κόρης μόνο και μόνο για να προσπαθήσει να εξαναγκάσει την πρώην γυναίκα του να τον ξαναπαντρευτεί.
Το μόλις δύο ετών κοριτσάκι βρέθηκε από κατοίκους της περιοχής Σιτσουάν στη νοτιοδυτική Κίνα να κλαίει και να κρυώνει μέσα σε ένα νεκροταφείο.
Οι ίδιοι μάλιστα ανέφεραν ότι τα χείλη του κοριτσιού είχαν ήδη γίνει μωβ από το κρύο. Στην πλάτη της είχε επίσης ένα ταμπελάκι με κάποιες προσωπικές πληροφορίες και ένα ψευδώνυμο.
afaskonkrt2
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Sun, το κοριτσάκι εγκαταλείφθηκε στο νεκροταφείο από τον πατέρα της, Luo ο οποίος την άφησε δίπλα στον τάφο της γιαγιάς της μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να πείσει την πρώην σύζυγό του να τον ξαναπαντρευτεί.
Η τέως σύζυγος, Wang, η οποία ζει με τον δεύτερο σύζυγό της, καθώς και την πρώτη κόρη της από το γάμο της με τον Luo, είπε ότι αρνήθηκε τον πρώην της, και ότι πιθανότατα εκείνος άφησε το κοριτσάκι τους δίπλα στον τάφο για να την απειλήσει και να την τρομάξει ώστε να αποδεχτεί τα αιτήματά του.
afaskonkrt3
Οι χωρικοί που βρήκαν το κοριτσάκι στο νεκροταφείο ανέλαβαν τη φροντίδα του μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι αρχές. Η αστυνομία παρέδωσε τη δίχρονη στη μητέρα της, αργότερα την ίδια ημέρα, αλλά δεν έχει εντοπίσει ακόμη τον πατέρα. Εκείνος, ωστόσο, αναμένεται να αντιμετωπίσει βαριά τιμωρία για την εγκατάλειψη της κόρης του.
afaskonkrt1
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου