Τελετή λήξης του Καρναβαλιού σήμερα, από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας! | Epirus World

Τελετή λήξης του Καρναβαλιού σήμερα, από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας!

Οι Χιλιάδες Καρναβαλιστές του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, έκαναν την Πρέβεζα Άνω-κάτω, όπως λέει ο ύμνος του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017.  

H Πρέβεζα γέμισε από επισκέπτες, τα ξενοδοχεία είχαν πληρότητα, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος γέμισαν ασφυκτικά και γενικά σε μια νεκρή για τον τουρισμό μας περίοδο, η Πρέβεζα, γέμισε ζωντάνια, χρώματα, χαμόγελα και κέφι! Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, θα πραγματοποιήσει την τελετή λήξης του Καρναβαλιού. 

Το πρόγραμμα της τελετής λήξης περιλαμβάνει ποδαράτη Αποκριάτικη παρέλαση (φορά ο καθένας και η καθεμία οποιαδήποτε αποκριάτικη στολή έχει ή θέλει και συμμετέχει), ώρα συνάντησης 16.30 στο μνημείο του ναύτη (κουρδιστό πορτοκάλι) ώρα εκκίνησης 17.00 με προορισμό την πλατεία Ανδρούτσου. 

Εκεί θα στηθεί μια αποκριάτικη γιορτή, από μαγικές στιγμές και χορευτικά, από σχολές χορού της περιοχής μας. Την ίδια στιγμή, θα ψήνονται σουβλάκια, θα μοιράζεται κρασί και τσίπουρο αλλά και αναψυκτικά, όλα δωρεάν από τους χορηγούς του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. 

Στη συνέχεια ενώ θα σουρουπώνει, σκάφη από αλιείς της περιοχής μας θα κάνουν τη βαρκαρόλα, με τα καπνογλόνα, τα βεγγαλικά και θα γίνει καύση ομοιώματος Καρνάβαλου, με ένα φαντασμαγορικό θέαμα! Η γιορτή της τελετής λήξης του Καρναβαλιού, θα συνεχιστεί με ένα υπαίθριο Αποκριάτικο πάρτι, στην πλατεία Ανδρούτσου. 

Καλή διασκέδαση σε όλους και σε όλες!
[tomistinenimerosi.gr]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου