Οι Παρόντες και οι ... απόντες από το γεύμα Παυλόπουλου στην Πρέβεζα | Epirus World

Οι Παρόντες και οι ... απόντες από το γεύμα Παυλόπουλου στην Πρέβεζα

Μετρημένοι ήταν οι καλεσμένοι που παρέστησαν στο γεύμα που παρέθεσε ο Δήμος Πρέβεζας προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στο Ξενοδοχείο Margarona Royal.

 Το παρόν έδωσαν πέραν από την στρατιωτική, πολιτική και θρησκευτική ηγεσία, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης,η αντιπροσωπεία της προεδρίας της Δημοκρατίας, το συνεργείο της ΕΡΤ το οποίο στην συνολική του παρουσία έλαβε ιδιαίτερης μεταχείρισης από όλους τους υπόλοιπους δημοσιογράφους, οι Δήμαρχοι Πάργας, Ζηρού, Άρτας και Ηγουμενίτσας, κ.α.
Έκπληξη και ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε το γεγονός ότι από το Δημοτικό Συμβούλιο παρέστησαν μόνο οι αντιδήμαρχοι και οι επικεφαλής των παρατάξεων και όχι σύσσωμο το σώμα.

 Τέλος οι προσκεκλημένοι δεν συνοδεύονταν από τους/τις συζύγους τους με εξαίρεση την σύζυγο του Δημάρχου Πρέβεζας, η οποία όμως δεν κάθισε στο τραπέζι των επισήμων.
 Για την ιστορία το γεύμα Παυλόπουλου περιελάμβανε Bisque Γαρίδας με Remy Martin και φρεσκοψημένα κρουτόνς, δροσερά φύλλα σαλάτας με μαριναρισμένα Λαχανικά , Πιπεριές Φλωρίνης , Μετσοβόνε και vinegraitte από λευκό Balsamico,Φιλέτο Τσιπούρας σωτέ σε σάλτσα λευκού κρασιού και κάπαρης σε ταπέτο από Άγρια Χόρτα,Παραδοσιακή Καρυδόπιτα,Φρέσκα Φρούτα Εποχής,
Καφέ ή Τσάι












Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου