Ένωση Ξενοδόχων... Σημαντικές πρωτοβουλίες για τον τουρισμό | Epirus World

Ένωση Ξενοδόχων... Σημαντικές πρωτοβουλίες για τον τουρισμό

Η τουριστική ανάπτυξη του Νομού Ιωαννίνων μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσεων, αποτέλεσε το αντικείμενο της συνάντησης που είχε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων Κώστας Βλάχος με την Γενική Γραμματέα Τουρισμού Ευρυδίκη Κουρνέτα.

Ιδιαίτερη έμφαση στην συζήτηση, δόθηκε στην έναρξη Charter πτήσεων από Κοπεγχάγη στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων από τον μεγαλύτερο Tour Operator της Σκανδιναβίας Apollo Travel Group, καθώς και στο επερχόμενο Συνέδριο της EUSAIR στα Ιωάννινα τον Μάιο 2017.

Οι πτήσεις τσάρτερ από την Κοπεγχάγη θα ξεκινήσουν στις αρχές Ιουνίου και θα πραγματοποιούνται μέχρι τον Οκτώβριο, και θα εξυπηρετούν κυρίως τους κορυφαίους θερινούς προορισμούς της Ηπείρου.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν προτάσεις και αιτήματα που αφορούσαν τις υποδομές και αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη του Τουρισμού της Ηπείρου, αλλά και προτάσεις για συγκεκριμένες δράσεις προβολής και καμπάνιες προώθησης του Τουριστικού Προϊόντος στις αγορές στόχους.

Κλείνοντας την συζήτηση, επισημάνθηκε η ανάγκη και σπουδαιότητα οργάνωσης Επίσκεψης – Συνάντησης εργασίας στην Ήπειρο, με την παρουσία σύσσωμης της Διοίκησης του Υπουργείου Τουρισμού & του ΕΟΤ, με τους Παραγωγικούς φορείς του Τουρισμού της Ηπείρου. Η πρόσκληση έγινε αποδεκτή και άμεσα θα οριστικοποιηθεί ο χρόνος πραγματοποίησής της.

Επιπροσθέτως, η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων συμμετείχε στην 6η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, όπου οργανώθηκαν συναντήσεις με τον Πρόεδρο ΞΕΕ κο. Τσακίρη, τον Πρόεδρο ΣΕΤΕ κο. Ανδρεάδη, τον Πρόεδρο ΠΟΞ κο. Ρέτσο (φωτ. Υλικό επισυναπτόμενα) καθώς και με κλαδικούς συνεργάτες στο πλαίσιο της Έκθεσης HORECA.

Σημαντική ήταν η παρουσίαση της Έρευνας του ΙΤΕΠ «Εξελίξεις στον Παγκόσμιο και Ελληνικό Τουρισμό», της οποίας τα στοιχεία επισυνάπτονται, αλλά και η παρουσίαση του νέου Σήματος «Boutique Hotel»[epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου