Γιάννενα: Πρόεδρος ΕΑΥΝΙ - «Τους έστειλαν ως πρόβατα επί σφαγή…» | Epirus World

Γιάννενα: Πρόεδρος ΕΑΥΝΙ - «Τους έστειλαν ως πρόβατα επί σφαγή…»

Με μία σκληρή δήλωση τοποθετήθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων Κωνσταντίνος Κίτσιος, μετά τα σοβαρά επεισόδια και τον τραυματισμό επτά συναδέλφων του.

Δύο από τους αστυνομικούς, είναι σοβαρά τραυματισμένοι, καθώς φέρουν χτυπήματα στο κεφάλι, τον θώρακα και τα άκρα.

Στο Νοσοκομείο όπου βρίσκονται τους επισκέφθηκε ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση, όπως επίσης ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωαννίνων.

Στο Νοσοκομείο επίσης βρέθηκε η διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού. Το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδριάζει εκτάκτως αργά το απόγευμα προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση και να τοποθετηθεί για τα γεγονότα που αμαύρωσαν τα Ελευθέρια της πόλης.

Ο πρόεδρος της ΕΑΥΝΙ έδωσε ήδη μία πρώτη γεύση της αντίδρασης που αναμένεται να λάβει και επίσημη μορφή. Σε δήλωσή του, έκανε λόγο για τεράστιες ευθύνες της τοπικής ηγεσίας της αστυνομίας, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «έστειλε τους συναδέλφους ως πρόβατα επί σφαγή». 

Συμπλήρωσε δε, ότι οι αστυνομικοί που βρέθηκαν απέναντι στις ομάδες των αντιεξουσιαστών που έφεραν λοστούς και κοντάρια, δεν είχαν κανέναν απολύτως εξοπλισμό για να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους. [epiruspost.gr]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου