Εκκρεμότητες με τις περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις για το Άκτιο | Epirus World

Εκκρεμότητες με τις περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις για το Άκτιο

Εκκρεμότητες φαίνεται να υπάρχουν  με τις περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις για το Άκτιο και την Κέρκυρα που ανήκουν στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια την διαχείριση των οποίων πρόκειται να αναλάβει  η γερμανική εταιρία Fraport, σε κοινοπραξία με την εταιρία Κοπελούζου, ελληνικών συμφερόντων.

Ο κ. Σπίρτζης, απαντώντας σε αναφορές της Νέας Δημοκραρτίας, δήλωσε ότι η μία περιβαλλοντική μελέτη είναι στο τυπογραφείο για έκδοση και ότι η άλλη επίκεινται να εκδοθεί, χωρίς ωστόσο να αποδίδει σε αυτές, τις καθυστερήσεις που προέκυψαν στην μεταβίβαση των αεροδρομίων στη Fraport-Κοπελούζος.

Όπως ανέφερε ο Υπουργός, η Fraport ζήτησε μία ακόμη παράταση για τις 15 Μαρτίου λέγοντας μεταξύ άλλων «Δεν είναι ώριμη κατά τη γνώμη μου, δεν είχε το απαραίτητο προσωπικό, υπήρχαν διαδικασίες, υπήρχαν κάποιες συμβάσεις που έπρεπε να ολοκληρώσουν και με τα τραπεζικά ιδρύματα που συνεργάζονταν».[mypreveza]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου