Πρέβεζα: Ενημερωτική ημερίδα για τους δασικούς χάρτες, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, στην Πρέβεζα | Epirus World

Πρέβεζα: Ενημερωτική ημερίδα για τους δασικούς χάρτες, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, στην Πρέβεζα

Η αποσαφήνιση των ζητημάτων που προκύπτουν από την ανάρτηση των δασικών χαρτών για τη Δημοτική Κοινότητα Πρέβεζας, θα επιχειρηθεί σε ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, στην Θεοφάνειο αίθουσα Τέχνης στην Πρέβεζα, από την Αποκεντρωμένη Διοικηση Ηπείρου Δυτ.Μακεδονίας. 

Δεδομένου ότι η προθεσμία υποβολής των αντιρρήσεων ξεκινά την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου , οι αρμόδιες αρχές επιθυμούν με αυτή την ημερίδα να ¨διαφωτίσουν” όχι μόνο τους πολίτες αλλά και τους φορείς της περιοχής. 

Στην διεύθυνση Δασών Πρέβεζα λειτουργεί Σημείο Υπτήριξης της Ανάρτησης του Δασικού Χάρτη όπου παρέχονται γενικές πληροφορίες για το περιεχόμενο του χάρτη και τον τρόπο υποβολής των αντιρρήσεων, ωστόσο προκύπτουν πολλά ερωτηματικά που θα απαντηθούν στην ημερίδα της Πέμπτης. 

Για την Δημοτική Κοινότητα Πρέβεζας οι αντιρρήσεις -οι οποίες αφορούν αποκλειστικά και μόνο στην αμφισβήτηση του χαρακτήρα ή της μορφής των εμφανιζόμενων στον Δασικό Χάρτη εκτάσεων- θα υποβάλλονται έως την Πέμπτη 27 Απριλίου.

Η ανάρτηση των θεωρημένων- ύστερα από τέσσερα χρόνια- αφορά 33 περιοχές της χώρας καλύπτοντας συνολικά 46.8 εκατ. στρέμματα ενώ με την εκτέλεσή του τον Ιούλιο 2017, θα υπάρχουν οι πρώτοι κυρωμένους δασικούς χάρτες, που θα καλύπτουν τόσο μεγάλη έκταση της Επικράτειας.
[Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου