Ταπείνωσε τη Μπαρτσελόνα με 4-0 η Παρί | Epirus World

Ταπείνωσε τη Μπαρτσελόνα με 4-0 η Παρί

Μία Μπαρτσελόνα μεταμορφωμένη προς το χειρότερο εμφανίστηκε στο Παρκ Ντε Πρενς γνωρίζοντας ταπεινωτική ήττα με 4-0 από την ψυχωμένη Παρί Σεν Ζερμέν. Το εμφατικό σκορ δεν δίνει πολλές πιθανότητες στου Μπλαουγκράνα για τον  επαναληπτικό οι οποίοι ελπίζουν σε ένα μικρό θαύμα.
Οι Παριζιάνοι είχαν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και στο 18' άνοιξαν το σκορ με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντι Μαρία, ενώ στο 40' ήταν ο Ντράξλερ που μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Βεράτι διπλασίασε τα τέρματα της Παρί.
Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με την Μπαρτσελόνα να είναι... απούσα από τον αγωνιστικό χώρο και τους γηπεδούχους να σκοράρουν άλλες δύο φορές, στο 55' με εκπληκτικό πλασέ του Ντι Μαρία έξω από την περιοχή και στο 72' με ωραίο σουτ του Καβάνι μετά από κάθετη πάσα του Μουνιέ.
Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να πετύχει ούτε το γκολ της τιμής, με τον Ουμτιτί να σημαδεύει στο 84' το δοκάρι με κεφαλιά, και πλέον ένα από τα μεγάλα φαβορί της φετινής χρονιάς για την κατάκτηση του Champions League φαίνεται πως θα αποχαιρετίσει πρόωρα και άδοξα τη διοργάνωση...
Στο άλλο ματς της ημέρας, Μπενφίκα - Ντόρτμουντ, πρωταγωνιστής ήταν ένας Έλληνας. Ο Κώστας Μήτρογλου πέτυχε στο 48' μετά από εκτέλεση κόρνερ το γκολ με το οποίο οι Λουζιτανοί πήραν τη νίκη με 1-0 και το προβάδισμα για την πρόκριση.
Βέβαια, εκτός από τον Μήτρογλου η Μπενφίκα θα πρέπει να ευχαριστεί για τη νίκη αυτή και τον τερματοφύλακά της, Έντερσον, αλλά και τον... Ομπαμεγιάνγκ, καθώς ο Γκαμπονέζος επιθετικός της Ντόρτμουντ βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα, στέλνοντας την μπάλα άουτ σε δύο τετ α τετ με τον Έντερσον (στο 10' και στο 53') και χάνοντας πέναλτι στο 58', με τον γκολκίπερ της Μπενφίκα να αποκρούει την πολύ κακή του εκτέλεση.
Και οι δύο επαναληπτικοί θα διεξαχθούν την Τετάρτη 8 Μαρτίου.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου