ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Νίκη Ουσίας οι γυναίκες του ΓΑΣ επί του Ασκληπιού με 3-1 σετ | Epirus World

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Νίκη Ουσίας οι γυναίκες του ΓΑΣ επί του Ασκληπιού με 3-1 σετ

Μια πολύ σημαντική νίκη κατέκτησαν οι γυναίκες του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του ΠΕΑΚΙ απέναντι στην ομάδα του Ασκληπιού Τρικάλων με 3-1 σετ πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Η ομάδα των Τρικάλων ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο σετ και κατόρθωσε με σωστή οργάνωση στο παιχνίδι της να αιφνιδιάσει την ομάδα του ΓΑΣ η οποία αρχικά έκανε αρκετά λάθη και έδειχνε να μη μπορεί να βρει ρυθμό. Το σκορ έφτασε στο 9-15 και κάπου εκεί τα κορίτσια της ομάδας του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ αφυπνίστηκαν και μπόρεσαν με καλό σέρβις και μπλοκ να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους κάνοντας το 20-18. Η ομάδα του Ασκληπιού δε μπόρεσε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να χάσει το σετ με 25-20. Οι γυναίκες του ΓΑΣ μπήκαν με αέρα στο δεύτερο σετ και με όπλο το σέρβις δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην αντίπαλη ομάδα. Το μπλοκ λειτούργησε και πάλι σωστά με αποτέλεσμα να ανακόπτονται οι επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του Ασκληπιού η οποία δε μπόρεσε να βρει ρυθμό σε κανένα σημείο του σετ χάνοντάς το τελικά με 25-15. Στο τρίτο σετ και μετά το αρχικό 4-4 η ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της έκανε λάθη στην υποδοχή πράγμα που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Ασκληπιού η οποία με σωστές επιθετικές λύσεις πήρε εύκολα το σετ με 15-25. Στο τέταρτο σετ όλα λειτούργησαν ιδανικά για την ομάδα του ΓΑΣ και με αποτελεσματικές επιθέσεις, μπλοκ, σέρβις αλλά και σωστή αμυντική λειτουργία πήρε εύκολα το σετ με 25-14. Για άλλη μια φορά ο φίλαθλος κόσμος έδωσε βροντερό παρόν και κατέκλεισε τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου παίζοντας σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση της νίκης. Επόμενο παιχνίδι στην Κόρινθο την Κυριακή 19/2/2017 και ώρα 17:30 
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ(3-1): 25-20, 25-15, 15-25, 25-14
 ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Κ. Τσιούπης-Βίτσιος-Σταματελόπουλος): Μαγκλάρα Γ., Λάγκα, Παπάζογλου, Στεφάνου Στ.(λ), Τζαλαλή Κ., Ασημακίδου, Μαγκλάρα Χρ., Τζαλαλή Σ., Ντέρου, Στεφάνου Σωτ., Κουκούτη Ο., Κουκούτη Ι.(λ), Μπιρλαντεάνου, Παππά-Ζώη.
 ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Παναγιάρη): Γεωργοπούλου, Κοτσίρα(λ), Βουλγαράκη, Τόλλιου, Χατζηχριστοδούλου, Γιάννη, Γατσά, Τσιούκα, Χύτα, Γεωργάκη, Παπαθεοδώρου, Βασιλοπούλου, Αθανασοπούλου, Γεωργίου. ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπαλτζώης(Α) – Φλούδας(Β) – Ζησίδης(Σ)
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου